Spitale din Turcia by Tuncay Ozturk | Bucuresti | Urologie

UROLOGIE

În departamentele de urologie, oferim servicii de examinare, diagnostic și tratament urologic de înaltă calitate la adulți și pacienți pediatrici cu un personal medical dinamic care urmărește îndeaproape evoluțiile. Doctorii departamentului de urologie se angajează să facă serviciile urologice proficiente, utilizând experiența lor clinică și cunoștințele bazate pe studii științifice și cercetări.

 

În afară de operațiile de rutină, cum ar fi operațiile TUR de prostată și vezică, operații de piatră invazive și neinvazive (ureteroscopie, nefroliotomie percutană și litotripsie (ESWL), unitatea a fost un centru principal în urologie cu servicii medicale intensive în operațiile cancerului urologic, operații urologice, urodynamice și disfuncții sexuale masculine.

 

Medicamente moderne și chirurgicale moderne sunt utilizate în tulburările urinare induse de mărirea prostatei (BPH) (TUR, Greenlight Laser PVP, Greenlight Laser HPS, Feedback Thermotherapy). În plus, sunt realizate studii cuprinzătoare în domenii legate de sănătatea prostatei, cum ar fi scanarea cancerului de prostată și tratamentul infecției prostatei. La secțiile noastre de urologie, toate metodele chirurgicale și medicale actuale sunt utilizate în tratamentul bolilor urologice de cancer. departamentele, toate metodele chirurgicale și medicale actuale sunt utilizate în tratamentul bolilor urologice de cancer. Departamentul utilizează frecvent prostatectomie radicală protectoare a nervilor (pentru cancerul de prostată) și cistectomie radicală (pentru cancerul vezicii urinare). În plus, alte operații urologice de oncologie, cum ar fi cancerul renal și testicular, sunt efectuate de o echipă de specialiști în chirurgia urologică, cu sprijinul serviciilor de anesteziologie și de terapie intensivă. În unele cazuri de cancer urologic, opțiunile de tratament sunt prezentate pacienților în coordonare cu unitățile de oncologie medicală și radioterapie.

 

Operațiile endoscopice (sistem închis) în care se utilizează capacități de înaltă tehnologie sunt utilizate în tratamentul pietrelor din tractul urinar. În afară de tratamentul chirurgical, este posibilă tratarea neanesthetizată și ambulatorie a pietrelor cu litotripsie (ESWL). Departamentul de urologie este unul dintre centrele de vârf în ceea ce privește experiența în tratamentul endourologic al bolii de piatră (ureteroscopie, nefroliototomie percutană - PCNL).

 

Unitatea de urodynamică oferă o examinare diagnostică detaliată a problemelor legate de incontinență și probleme de urinare care pot fi observate la orice vârstă la bărbați și femei. Metodele uroradiologice urodynamice și moderne sunt folosite în diagnosticarea și monitorizarea oricărui tip de probleme de incontinență la adulți și copii, inclusiv urinarea nocturnă la copii sau tulburări de incontinență la femei și, de asemenea, la pacienții cu mielodisplazie (spina bifida).

Tratamentul problemelor de erecție și ejaculare la bărbați, numit disfuncție erectilă și infertilitate masculină, sunt planificate și executate în colaborare cu alte specialități medicale, utilizând capacități de examinare, diagnosticare și tratament.

 

Urologia pediatrică se ocupă de diagnosticarea și tratamentul bolilor congenitale sau dobândite ale sistemului urinar și ale sistemului genital care pot fi observate în fazele prenatale, nou-născute și ulterioare. Exemple pentru aceste boli includ chisturile hidrocele sau cordului, testiculele nedescoperite, circumcizia, condițiile de urgență ale testiculului și vezicii urinare (scrotul acut și distorsiunea testiculului). Hipospadias (o afecțiune congenitală în care deschiderea penisului este localizată pe partea inferioară, mai degrabă decât în ​​vârful) este una din zonele de interes special ale departamentului de urologie. Pe lângă corecția primară a hipospadiaselor, se efectuează și tratamentul chirurgical al cazurilor care au fost operate anterior dar care nu au fost încheiate cu succes.

©2019 by Tuncay OZTURK. 

SUNAȚI ACUM: 0799 767 476

ADRESA: Str. Grigore Mora 19 

București, România

OBȚINE A DOUA OPINIE MEDICALĂ!