Spitale din Turcia by Tuncay Ozturk | Bucuresti | Urechi, nas și gât

URECHI, NAS ȘI GÂT

Spitalele noastre sunt complet echipate cu tehnologie de vârf și toate procedurile de urechi, nas și gât disponibile în prezent în întreaga lume sunt îndeplinite cu succes.

 

Când ajungeți la clinicile noastre pentru ureche, nas și gât, veți fi examinat într-o cameră extrem de modernă, complet echipată (endoscop rigid și flexibil, stroboscop, sistem de înregistrare digitală) de către medici cu pregătire înaltă, care vă vor asigura un tratament adecvat. Specialiștii de urechi, nas și gât colaborează îndeaproape cu alți specialiști pentru a oferi îngrijiri complete pacienților.

 

Următoarele tulburări de urechi, nas și gât sunt tratate la clinica noastră:

 

Otologie / Neurotologie

Unitatea de Otologie / Neurologie desfășoară următoarele proceduri: tratamentul cu tinitus, tratamentul amețelilor, intervenția chirurgicală pentru tulburări ale urechii și urechii medii, chirurgie otoscleroză, diagnosticul și tratamentul pierderii auzului; implantarea chirurgicală a implanturilor cohleare, de asemenea cunoscute ca urechi bionice; reabilitarea cu dispozitive auditive și administrarea dispozitivelor auditive implantate chirurgical. De asemenea, intervenția chirurgicală atrezie congenitală, BAHA; se poate efectua repararea microtitei.

 

Chirurgie pentru cancerul otolaringologic

Chirurgia otolaringologică, folosind cele mai moderne metode disponibile, este efectuată pentru a trata următoarele condiții; ureche, nas, gât, cavitatea bucală, fosa nazală, laringe, glandă salivară și diagnosticul și tratamentul tuturor tumorilor benigne și maligne din tiroidă și gât. În afară de tratamentul chirurgical, în clinicile noastre se asigură repararea pierderilor de țesut postoperator și tratamente oncologice.

 

Rinologie

Departamentul nostru de Rinologie administrează cu succes procedurile medicale și chirurgicale pentru diagnosticarea și tratamentul congestiei nazale, tratamentelor alergice și tratamentului medical și chirurgical al afecțiunilor sinusale. Problemele congenitale ale nasului, cum ar fi atrezia choanal, pot fi gestionate cu succes.

 

Tehnicile endoscopice sunt administrate astăzi în chirurgia sinusală. Clinica noastra foloseste cel mai dezvoltat si cel mai recent "sistem de navigatie chirurgicala", care reduce riscul complicatiilor rezultate din interventii chirurgicale. În acest fel, efectele secundare potențiale sunt reduse la niveluri extrem de scăzute. Această tehnologie este deosebit de utilă la pacienții care au suferit intervenții chirurgicale anterioare care au dus la o anatomie modificată sau la pacienți cu tumori.

 

Chirurgie plastică facială

Chirurgia plastică facială este o zonă care s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani. În plus față de rinoplastie, oferim cu succes multe proceduri, inclusiv: corectarea urechilor proeminente; tratamentul ridurilor pe față (BOTOX, materiale de umplutură); facelift (chirurgical sau prin metoda de ridicare a cusăturii), înălțimea gâtului, corectarea pleoapelor și blefaroplastia (eliminarea sacului ocular). Clinica efectuează, de asemenea, o intervenție chirurgicală ortognantă.

 

Boli de urechi, nas și gât de uz pediatric

Clinica noastră este unul dintre puținele centre care oferă un tratament atât de cuprinzător. Medicii noștri specialiști efectuează proceduri implementate în departamentul de gât pentru nasul urechii pediatrice, care nu se limitează la operațiile amigdalelor sau adenoidelor, ci includ: tratamentul anomaliilor congenitale (născute fără urechi sau nas, palat alungit), tulburări de respirație legate de anomalii congenitale ale gâtului și chisturile și masele congenitale.

 

Tulburări de voce și disfagie (tulburări de înghițire)

Unitatea de afecțiuni pentru voce și înghițire oferă examinările necesare, reabilitarea, tratamentul și intervențiile chirurgicale pentru tulburări, cum ar fi disfonia (pierderea vocii), tulburări de voce, dificultăți la înghițire și silorare (salivare excesivă).

 

Lumenis CO2 cu laser utilizează tehnologia de vârf și este disponibil în prezent la puține instituții medicale din întreaga lume. Specialiștii noștri cu experiență folosesc dispozitivul pentru a trata afecțiuni, inclusiv tulburări ale corzilor vocale (polipi, leziuni), stenoză traheală (tumori) și cancere la nivelul gâtului. Tumorile din nas și nas și leziunile pielii pot fi tratate cu laser cu sângerare minimă. Este, de asemenea, cunoscut faptul că laserul este o metodă extrem de benefică în tratamentul papilomului, o infecție virală a căilor respiratorii. Laserul este, de asemenea, utilizat cu succes pentru a trata leziunile cutanate în chirurgia plastica cu laser din CO2.

 

Tulburări de somn

Pacienții care suferă de sforăit și apnee în somn sunt examinați la clinica noastră. Tulburările de somn sunt determinate la laboratorul de somn, după care sunt sugerate metode adecvate de tratament (fie chirurgicale, fie CPAP - o mască care administrează presiunea aerului pentru a menține deschiderile căilor respiratorii).

 

Audiologie și impedimente de vorbire

Departamentul de Audiologie și Împiedicări de vorbire administrează următoarele proceduri: teste de auz, teste de echilibru, reabilitare tinitus; tratamentul tulburărilor de echilibru; terapia discursului și a disfagiei; selectarea și implementarea aparatelor auditive.

Spitale din Turcia

Contact

OBȚINE A DOUA OPINIE MEDICALĂ!

©2020 by Tuncay OZTURK

All rights reserved.