facebook-domain-verification=sx2zo3lozm3qj7f8xk6hpyx9t76a42 Spitale din Turcia by Tuncay Ozturk | Bucuresti | Tratamentul Cancerul

TRATAMENTUL CANCERULUI

Cancerul este o afectiune devastatoare, a carei frecventa este treptat în crestere peste tot în lume. Desi difera în functie de tipul de cancer si locul unde apare, cancerul poate fi vindecat daca se intervine corect, la momentul potrivit. Tratamentul eficient, realizat de profesionisti si cu tehnologia potrivita, poate oferi un sprijin vital pentru pacientii cu cancer.

 

          Cu toate acestea, aceasta situatie înseamna, de asemenea, ca pacientii cu cancer trebuie sa treaca printr-un proces lung si complicat. Pacientii cu cancer primesc cel mai semnificativ sprijin din partea institutiilor medicale. Institutiile specializate în tratamentul cancerului trebuie sa aiba personal experimentat si specializat, o multitudine de cunostinte medicale, dispozitive fabricate cu tehnologie de ultima generatie, metode medicale moderne si sisteme de infrastructura care sa permita coordonarea între specialisti. Prin adoptarea acestei abordari, echipa noastra a facut pasi importanti in tratarea cancerului.

Abordarea multidisciplinară (pentru soluții eficiente în tratamentul cancerului)

Cele mai eficiente solutii în tratamentul cancerului sunt obtinute folosind o abordare multidisciplinara, deoarece oncologia este o zona care necesita colaborarea si co-decizia multor ramuri ale stiintei. Consultarea medicilor din diferite ramuri este extrem de importanta în diagnosticul si tratamentul cancerului, si necesita o munca în echipa stransa. În structurile multidisciplinare, specialisti din diferite ramuri se reunesc, ajung la o decizie comuna si împartasesc responsabilitatea. Ca rezultat, centrele care lucreaza în cadrul unei structuri multidisciplinare obtin rezultate mai reusite în tratamentul si urmarirea cancerului care se afla în domeniul oncologiei.

 

           Diagnosticul si tratamentul tuturor cancerelor se evalueaza folosind o abordare multidisciplinara în cadrul centrelor noastre. Serviciile oferite includ programe de scanare pentru diagnosticarea precoce a cancerului, identificarea persoanelor sanatoase, dar cu risc de cancer si informarea acestor persoane si a rudelor lor despre prevenirea cancerului.

Cele mai frecvente tipuri de cancer:

- Cancerul cavitatii orale

- Cancer de plamani

- Tumoare pe creier

- Cancer de piele​

- Cancer de ficat

- Tumorile osoase

- Cancer de colon

- Cancer rectal​

- Cancer mamar

© 2019 by Tuncay OZTURK. 

SUNAȚI ACUM: 0799 767 476

Strada Grigore Mora 19 

București, România

OBȚINE A DOUA OPINIE MEDICALĂ!