ABOUT SECTION MT WEBSITE-2.jpg
OBȚINEȚI A DOUA OPINIE MEDICALĂ
ÎN MAXIMUM 48H!
Copy of Untitled.png
 

TRANSPLANT DE MADUVĂ OSOASĂ

Centrele noastre de transplant al măduvei osoase au toate infrastructura și echipamente pentru transplant. Toate serviciile din centru sunt date conform standardelor internaționale și în condiții sterile. Departamentul pentru pacienții spitalizați asigură transplant, iar clinica de ambulatoriu oferă servicii de îngrijire post-transplant.

Care sunt metodele pentru transferul de celule stem?

TRANSPLANTAREA ALLOGENICĂ

Acesta este transplantul de celule stem recoltate de la frații, rudele sau alte persoane care nu sunt rude.

 

TRANSPLANTAREA AUTOLOGĂ

Acesta este transplantul de celule stem prelevate de la pacient pentru tratamentul unor afecțiuni ale sângelui.

 

TRANSPLANTAREA SYNGENICĂ

Acesta este transplantul de celule stem luate de la unul dintre gemenii monozigotici în celălalt.

 

α-βT TRANSPLANTAREA CELULEI CELULE DEFECTATE

O metodă foarte specială de transplant efectuată în doar câteva centre din întreaga lume este transplantul de măduvă osoasă - celule stem, care reduce numărul de celule periculoase (celulele α-β T). Acest transplant este un candidat pentru eliminarea problemei de a găsi un donator complet și este metoda de transplant a viitorului.

CE ESTE O CELULĂ STEM?

Celulele principale care generează toate țesuturile și organele din organism sunt celule stem. Aceste celule, nediferențiate încă; au capacitatea de a se împărți, reînnoi și transforma în organe și țesuturi. Sângele este țesutul lichid al corpului și este produs în măduva osoasă. Hematopoietice sau "celule stem care produc sânge" sunt situate aici. Acestea sunt produse de celulele principale din măduva osoasă și sunt eliberate în sânge atunci când ajung la maturitatea necesară. Numărul lor este constant, totuși, atunci când este necesar, pot să se reproducă singuri sau să producă celule sanguine noi și mature.

Cum se efectuează transferul de celule stem?

Trebuie să fie deschis un loc pentru celulele noi care intră în corpul persoanei care urmează să fie transplantată. Prin urmare, înainte de operație, măduva osoasă a pacientului este distrusă de medicamente și radiații. În ziua în care această fază pregătitoare, care durează o perioadă medie de 7-8 zile, se realizează transplantul de măduvă osoasă prin transferarea de noi celule stem către pacient.

 

Celulele stem care sunt transplantate știu unde vor merge, prin urmare sunt programate pentru aceste locuri. Ei selectează locurile goale în măduva osoasă disponibile pentru reproducere, locuiesc acolo și se reproduc ca o sămânță.

BOLI TRATABILE CU TRANSPLANT DE MĂDUVĂ OSOASĂ

 • Leucemia mieloblastică acută

 • Leucemia limfoblastică acută

 • Limfomul Non-Hodgkin

 • Limfomul Hodgkin

 • Mielom multiplu

 • Sindromul mielodisplazic

 • Leucemia mielocitară cronică

 • Leucemia limfocitică cronică

 • Anemia aplastică

 • Hemoglobinuria nocturnă paroxismală

 • Amiloidoza primară

 • Cancer solid: cancer testicular, sarcomul Ewing

 • Boli ereditare: Sickle-cell anemia (SCA)

 • Boli autoimune (scleroderma, lupus, artrită reumatoidă, scleroza multipla)

CONSULTAȚII GRATUITE DIN TURCIA​

Doriți să primiți o a doua opinie medicală, complet gratuită, de la medicii din Turcia? Tot ceea ce trebuie să faceți este să păstrați contactul cu echipa noastră de profesioniști. Când vom primi documentele  dumneavoastră medicale, echipa noastră le va traduce  și trimite către cei mai buni specialiști pentru cazul dumneavoastră. Vă vom informa imediat ce avem rezultatele consultației pentru analizele dumneavoastră. Ne ocupăm de aceste procese complet gratuit, numai pentru bunăstarea dumneavoastră. Nu așteptati; obtineți a doua opinie medicală complet gratuită acum!

SERVICII DE ASISTENȚĂ PREMIUM

CE VEȚI FACE DUPĂ CE AJUNGEȚI ÎN TURCIA?

Sunteți în altă țară acum. Va temeți că nu veți putea gasi spitalul sau că nu veți ajunge la timp pentru programare? Nu aveți niciun motiv de îngrijorare! Echipa noastră vă va aștepta la aeroport și veți fi transferat la spital sau la hotel. Nu numai atât, însă dacă veți fi cazat la un hotel, veți avea mereu la dispoziție un șofer care să vă asigure transportul de la spital la hotel, și invers. 

CUM VEȚI COMUNICA?

O țară nouă, o limbă orientală. Cum veți comunica cu doctorii de acolo? Nimic mai simplu! Vă punem la dispoziție un translator român, astfel încât comunicarea să fie una eficientă, fluidă, și percepută corect. Ne asigurăm că nimic nu va rămâne neclar și că veți fi constant informați despre starea dumneavoastră de sănătate.

BILETELE DE AVION ȘI 

REZERVAREA HOTELULUI

CUM POT GĂSI CEL MAI POTRIVIT HOTEL PENTRU NEVOILE MELE?

În ceea ce privește rezervarea hotelului, echipa noastră vă va fi și de această dată la dispoziție. Vă oferim cele mai accesibile locații pentru hoteluri, în imediata apropiere a spitalului, la prețuri preferențiale pentru toți pacienții noștri. De asemenea, vă vom ajuta cu rezervarea camerei la hotel. Tot ceea ce ne dorim este să nu vă simtiți constrâns de detaliile proceselor preparatorii, pentru a vă putea bucura de cea mai relaxantă și completă experiență. Lăsați pregătirile în seama noastră!

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, translatori români care vor fi la dispoziția dumneavoastră pe tot parcursul șederii în Turcia, precum și facilitarea procesului de cazare în locații de top. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim.

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește oncologia, neurochirurgia, ortopedia, chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră personal abilitat, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării.

Tuncay Ozturk
Spitale din Turcia

CONTACT

OBȚINE A DOUA OPINIE MEDICALĂ!

©2020 by Tuncay OZTURK

All rights reserved.