Spitale din Turcia by TUNCAY OZTURK | Bucuresti Romania

SUNAȚI ACUM: 0799 767 476

TUNCAY OZTURK

DORIȚI SĂ OBȚINEȚI GRATUIT A DOUA OPINIE MEDICALĂ DE LA SPITALELE DIN TURCIA?

ANI DE EXPERIENȚĂ

PACIENȚI INTERNAȚIONALI

PACIENȚI MULȚUMIȚI

OBȚINE A DOUA OPINIE MEDICALĂ
 

TRANSPLANT FICAT

Centrele noastre de transplant de organe sunt centrul atenției datorită echipei de specialiști cu experiență, tehnologiei de ultimă generație și transplanturilor de ficat de succes.

Ficatul este considerat cel mai complicat și metabolic activ organ din corpul nostru. Cu toate acestea, ficatul poate continua să funcționeze chiar dacă 70% din țesutul său trebuie eliminat. Atunci când un donator de ficat donează mai mult de jumătate din ficat pentru transplant, partea rămasă își poate relua funcția fără nici o pierdere sau complicație gravă. Datorim acestei abilități capacității de regenerare a ficatului, deoarece ficatul este singurul organ care se poate regenera după eliminarea a mai mult de jumătate din țesutul său.

Calitatea Internațională în Infrastructură

Centrele noastre de transplant de organe oferă servicii cu infrastructura tehnică care corespunde standardelor internaționale. Receptoarele de organe și donatorii sunt tratați în săli de operație și unități de terapie intensivă în condiții complet sterile, cu flux laminar și echipament tehnologic de ultimă oră.

CÂND ESTE NECESAR UN TRANSPLANT DE FICAT?

Chiar și atunci când sunt prezente inflamații legate de consumul de alcool sau de boala hepatică grasă, sunt prezente infecții ale hepatitei, congesții pe termen lung sau pietre ale conductelor biliare, anumite boli metabolice, tumori sau deficiențe enzimatice congenitale, pacienții pot continua o viață normală pentru o lungă perioadă de timp în timp ce progresul bolii este lent. Dar odată ce insuficiența hepatică devine manifestă, poate duce la mâncărime, edem la plămâni și ascite în abdomen, hepatită severă, sângerare și anemie.

În boala hepatică avansată, se pot observa schimbări în personalitate și comportament. Pierderea în greutate, cantitatea redusă de urină și oboseala pot să ajungă la o comă.Aceste simptome indică faptul că ficatul pacientului nu poate îndeplini nevoile organismului. Această afecțiune, numită "insuficiență hepatică", lasă un transplant de ficat ca singura opțiune pentru pacient.

Echipa experimentată

Centrele de Transplant de Organe dețin toate tehnologiile necesare pentru transplantul de ficat. Echipa are, de asemenea, experiență în toate tipurile de operații și proceduri, inclusiv la pacienții cu sângerare din cauza cirozei hepatice. 

REZULTATE REUȘITE ÎN STANDARDUL DE AUR "TRANSPLANTUL ORTOTOPIC AL FICATULUI"

În centrele de transplant de organe, transplantul de ficat este efectuat atât de donatori vii, cât și de cadavre. Metoda aplicată în timpul acestor operații este transplantul de ficat orthotopic, o metodă considerată "standardul de aur" din întreaga lume. Prin această tehnică modernă, venele mari situate în spatele ficatului sunt conservate cu ajutorul unor cleme chirurgicale înainte de efectuarea transplantului. Pentru succesul acestei operații este necesară o echipă chirurgicală și echipamente cu o capacitate tehnică ridicată. La fel ca orice transplant, transplanturile de ficat ar trebui să fie efectuate și în spitale și camere de operare echipate cu cea mai înaltă tehnologie. Când transplantul este făcut dintr-un donator viu, jumătate din ficat este transplantat la receptorul de organe. Astfel, procesul chirurgical este foarte solicitat din punct de vedere tehnic. După transplant, în timp ce donatorii vii pot fi evacuați în decurs de 6-7 zile, receptoarele de organe trebuie să rămână la spital timp de 15-20 de zile. Ficatul transplantat se regenera apoi și crește rapid la o dimensiune suficient de mare pentru a satisface nevoile receptorului.

CONSULTAȚII GRATUITE DIN TURCIA​

Doriți să primiți o a doua opinie medicală, complet gratuită, de la medicii din Turcia? Tot ceea ce trebuie să faceți este să păstrați contactul cu echipa noastră de profesioniști. Când vom primi documentele  dumneavoastră medicale, echipa noastră le va traduce  și trimite către cei mai buni specialiști pentru cazul dumneavoastră. Vă vom informa imediat ce avem rezultatele consultației pentru analizele dumneavoastră. Ne ocupăm de aceste procese complet gratuit, numai pentru bunăstarea dumneavoastră. Nu așteptati; obtineți a doua opinie medicală complet gratuită acum!

SERVICII DE ASISTENȚĂ PREMIUM

CE VEȚI FACE DUPĂ CE AJUNGEȚI ÎN TURCIA?

Sunteți în altă țară acum. Va temeți că nu veți putea gasi spitalul sau că nu veți ajunge la timp pentru programare? Nu aveți niciun motiv de îngrijorare! Echipa noastră vă va aștepta la aeroport și veți fi transferat la spital sau la hotel. Nu numai atât, însă dacă veți fi cazat la un hotel, veți avea mereu la dispoziție un șofer care să vă asigure transportul de la spital la hotel, și invers. 

CUM VEȚI COMUNICA?

O țară nouă, o limbă orientală. Cum veți comunica cu doctorii de acolo? Nimic mai simplu! Vă punem la dispoziție un translator român, astfel încât comunicarea să fie una eficientă, fluidă, și percepută corect. Ne asigurăm că nimic nu va rămâne neclar și că veți fi constant informați despre starea dumneavoastră de sănătate.

BILETELE DE AVION ȘI 

REZERVAREA HOTELULUI

CUM POT GĂSI CEL MAI POTRIVIT HOTEL PENTRU NEVOILE MELE?

În ceea ce privește rezervarea hotelului, echipa noastră vă va fi și de această dată la dispoziție. Vă oferim cele mai accesibile locații pentru hoteluri, în imediata apropiere a spitalului, la prețuri preferențiale pentru toți pacienții noștri. De asemenea, vă vom ajuta cu rezervarea camerei la hotel. Tot ceea ce ne dorim este să nu vă simtiți constrâns de detaliile proceselor preparatorii, pentru a vă putea bucura de cea mai relaxantă și completă experiență. Lăsați pregătirile în seama noastră!

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia, având o relație profesională de excepție cu aceștia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, locuri de cazare sigure și rezolvăm orice problemă ar putea apărea. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim!

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește oncologia, neurochirurgia, ortopedia, chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră o varietate de vorbitori de limba romană, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării. 

©2019 by Tuncay OZTURK. 

SUNAȚI ACUM: 0799 767 476

ADRESA: Str. Grigore Mora 19 

București, România

OBȚINE A DOUA OPINIE MEDICALĂ!