Spitale din Turcia by Tuncay Ozturk | Bucuresti | Transplant de rinich

TRANSPLANT ORGANE ȘI ȚESUTURI

Tehnologie de ultimă generație și servicii de cea mai bună calitate

Sălile de operații și unitățile de terapie intensivă din centrele de transplant de organe sunt dotate cu cea mai recentă infrastructură tehnologică. Tehnica laparoscopică completă diminuează nevoia de îngrijire intensivă pentru donator. Cu toate acestea, pentru ficat și pentru unii beneficiari de rinichi, unitățile de terapie intensivă cu drepturi depline au o importanță critică.

 

Programul de protecție a donatorilor (urmărirea și îngrijirea donatorului după transplant) este unul dintre serviciile unice oferite de Centrul Internațional de Transplant Spitalicesc.

 

Centrele de transplant de organe sunt pe deplin dedicate celor mai înalte standarde morale și etice în donarea și transplantul de organe. Acesta respectă principiile Declarației de la Istanbul privind traficul de organe și turismul de transplant de către Societatea transplantată și Societatea internațională de nefrologie, precum și Declarația de consens a Forumului de la Amsterdam, adoptată de Societatea de Transplant cu privire la îngrijirea donatorilor de rinichi vii . Centrul îndeplinește, de asemenea, standardele Sistemului turc de coordonare a transplanturilor de organe și țesuturi.

 

Infrastructură bazată pe standarde internaționale

Sălile de operație, laboratoarele și unitățile de terapie intensivă sunt cele mai importante dintre domeniile transplantului de organe. Tehnologia avansată și standardele de înaltă calitate recunoscute la nivel internațional permit pacienților și donatorilor de transplant de organe să beneficieze de cele mai bune servicii și îngrijiri medicale în laboratoarele, unitățile de terapie intensivă și sălile de operații.

 

Specialiștii cu experiență internațională efectuează operațiuni utilizând metode de înaltă tehnologie. Un astfel de exemplu este îndepărtarea rinichiului cu o simplă incizie de 5 cm, efectuată în întregime de chirurgia laparoscopică. Metodele medicale avansate practicate permit donatorilor să se elibereze în termen de 24 de ore după intervenția chirurgicală și să poată începe munca în decursul unei săptămâni. Beneficiarul poate fi eliberat din spital în aproximativ o săptămână.

Tehnici full-laparoscopice​

Tehnicile laparoscopice complete utilizate pentru chirurgie permit o durată minimă de ședere pentru donatori. Aceste tehnici sunt folosite numai la centrele cu personal cu experiență și expertiză și oferă multe avantaje față de intervențiile chirurgicale deschise: De exemplu, în timp ce operațiile deschise implică incizii de 15-20 cm, laparoscopia permite incizii de numai 5 cm în lungime. Operația este posibilă printr-o cameră introdusă în abdomen și care permite un control vizual înalt. O zonă de operare mai mică implică mai puțină durere postoperatorie și răni chirurgicale cu un risc mai mic. Absența cicatricelor chirurgicale mari diminuează preocupările cosmetice și diminuează riscul de hernie, amorțeală, infecții ale site-ului chirurgical și embolii pulmonare. Prin tehnica laparoscopică, donatorii sunt capabili să fie mobilizați și să înceapă administrarea de lichide în seara intervenției chirurgicale, să pornească aportul de alimente solide și să fie deversați în ziua următoare.

©2019 by Tuncay OZTURK. 

SUNAȚI ACUM: 0799 767 476

ADRESA: Str. Grigore Mora 19 

București, România

OBȚINE A DOUA OPINIE MEDICALĂ!