Spitale din Turcia by Tuncay Ozturk | Bucuresti | Tehnologii avansate

NEUROLOGIE SI NEUROCHIRURGIE

RMN Intraoperator 3 Tesla

Tehnologia RMN este în evoluţie continuă. Cea mai  inovatoare, RMN 3 Tesla,  oferă o mai bună rezoluţie, este mai rapidă decât tehnologia  precedentă (1.5 Tesla) oferind experților clinicii de neurochirurgie din Turcia un diagnostic mai precis, o planificare chirurgicală riguroasă şi o evaluare post-chirurgicală mai bună.

Tehnologia folosită cu succes în neurochirurgie mai permite studii de diagnostic pe funcţiile țesutului cerebral. Sistemul RMN Intraoperator 3T a fost special destinat utilizării în timpul operaţiilor neurochirurgicale. S-a dovedit ştiinţific faptul că această aplicaţie RMN îmbunătăţeşte rezultatele  obținute în chirurgia tumorilor cerebrale.

În chirurgia tumorilor creierului RMN intraoperator ajută la curaţarea perfectă a  a locului înainte de închiderea scalpului. Sistemul este unul dintre puţinele  aparate 3T intraoperative disponibile în lume,  dezvoltate în colaborare cu Siemens Corporation.

Gamma-Knife

Gamma Knife reprezintă cel mai valoros standard în tratamentul neurochirurgiei de extirpare a  tumorilor creierului. Acesta  este o formă foarte concentrată de tratament prin radiaţii care cresc puternic eficacitatea şi scad efectele secundare. Gamma Knife este utilizat în tratamentul diferitelor tumori ale creierului, a malformaţiilor vasculare şi a procedurilor funcţionale.

Spitale din Turcia

CONTACT

OBȚINE A DOUA OPINIE MEDICALĂ!

©2020 by Tuncay OZTURK

All rights reserved.