Spitale din Turcia by Tuncay Ozturk | Bucuresti | Sanatatea Sanilor

SANATATEA SANILOR

CARE ESTE FUNCTIA SÂNILOR?

 

Sânii constau din noduri si canale de lapte care transporta laptele produs de acele noduri la mamelon si tesutul adipos si de tesut conjunctiv care umple zona interstitiala. Fiecare sân se afla în fata muschilor pectorali deasupra coastelor. Sfarcul este centrul zonei de piele de dimineata numita areola. Sânul contine, de asemenea, canale limfatice care poarta un fluid incolor numit limf. Conductele limfatice se deschid spre ganglioni limfatici mici. Grupurile de ganglioni limfatici apartinând sânului se gasesc în primul rând în jurul sânului în axila, peste osul gulerului si în apropierea sternului. Ganglionii limfatici contin bacteriile, celulele canceroase si celelalte componente daunatoare care se gasesc în sistemul limfatic.

 

ABORDARE MULTIDISCIPLINARA

 

În ramurile Chirurgiei Cancerului de San, Chirurgie Plastica, Radioterapie, Chimioterapie, se ofera posibilitatea pacientilor nostri de a oferi diagnostic si terapie multidisciplinara cu echipa de specialisti si cu experienta în domeniu si cu dispozitivele de ultima ora.

 

În afara de acestea, o îngrijire multidisciplinara care include servicii de sustinere precum managementul bolii cancerului mamar, alimentatia si consilierea genetica, programele de sustinere psihosociala, terapia fizica se acorda pacientilor cu cancer de sân cel mai cuprinzator.

 

CONTEXTUL TEHNOLOGIEI ÎNALTE

 

În centrele noastre de sanatate mamara, programele de diagnosticare precoce, terapie si urmarire sunt implementate cu ajutorul dispozitivelor de ultima tehnologie (mamografie 3D cu tomosinteza, ultrasonografie mamografica 4-dimensionala, biopsie asistata prin aspiratie si biopsie sub îndrumarea RMN).

 

DETECTAREA PRECOCE, DIAGNOSTIC CORECT

 

În centrele de sanatate mamara, oportunitatea de depistare precoce si diagnostic corect este oferita printr-o abordare cuprinzatoare.

 

Se creeaza o diferenta prin mamografie cu tomosinteza, ultrasonografie în 4 dimensiuni, examen clinic la sân si prin educatie cu examen auto si cu servicii de scanare a cancerului de sân. De asemenea, pentru femeile care au un risc ridicat de a contracta cancer de sân, oportunitatea de depistare timpurie este asigurata prin minimizarea sanselor lor de contractare a cancerului în viitor, prin intermediul unui serviciu de consiliere si examinare periodica.

 

SPECIALISTI ÎN DOMENIUL LOR, ECHIPA EXPERIMENTATA

 

Echipa noastra de specialisti este formata din chirurgi de sân, oncologi medicali, chirurgi plasticieni, oncologi de radiatii, radiologi, patologi si geneticieni medicali, toti specialistii cu experienta în domeniu si ofera îngrijire completa a pacientilor. De asemenea, sunt asigurate consilierea nutritionala, terapia fizica si programul de sprijin psihosocial cuprinzator pentru pacientii cu cancer mamar.

 

Chirurgie de protectie la sân:

 

Chirurgia oncoplastica si tehnicile inovatoare de reconstructie sunt furnizate de specialistul în chirurgie de sân în domeniul lor.

Cele mai frecvente bucati din sân sunt:

 

Chisturi (continut fluid)

fibroadenom

phyllodes

 

Alte leziuni benigne solide (cu continut solid):

 

Radiatie cicatrica si leziuni complexe sclerozante, papilom, lipom, hamartom, necroza grasa, leiomiom, tumori celulare granulare etc.

©2019 by Tuncay OZTURK. 

SUNAȚI ACUM: 0799 767 476

ADRESA: Str. Grigore Mora 19 

București, România

OBȚINE A DOUA OPINIE MEDICALĂ!