ABOUT-SECTION-WEBSITE-2.jpg
OBȚINEȚI A DOUA OPINIE MEDICALĂ
ÎN MAXIMUM 48H!

RINOPLASTIE

Rinoplastia este o intervenție chirurgicală care schimbă forma nasului. Motivația rinoplastiei poate fi schimbarea aspectului nasului, îmbunătățirea respirației sau ambele.

Porțiunea superioară a structurii nasului este osoasă, iar partea inferioară este cartilaginoasă. Rinoplastia poate schimba osul, cartilajul, pielea sau toate cele trei. 

Când planificați rinoplastia, chirurgul estetician va lua în considerare celelalte trăsături ale feței, pielea de pe nas și ce ați dori să schimbați. Dacă sunteți un candidat pentru operație, doctorul va dezvolta un plan personalizat pentru dumneavoastră.

Copy of Untitled.png

PREGĂTIRI

Înainte de a planifica rinoplastia, trebuie să vă întâlniți cu chirurgul pentru a discuta câțiva factori importanți. Această întâlnire include, în general:

  • Istoricul dumneavoastră medical. Cea mai importantă întrebare este legată de motivația și obiectivele dumneavoastră pentru operație. De asemenea, medicul dumneavoastră vă va pune întrebări despre istoricul dumneavoastră medical. Dacă aveți o tulburare de sângerare, cum ar fi hemofilia, este posibil să nu fiți un candidat potrivit pentru rinoplastie.

  • Examenul fizic. Medicul dumneavoastră va efectua o examinare fizică completă. Vă va examina trăsăturile faciale și interiorul și exteriorul nasului. Examenul fizic ajută medicul să stabilească ce modificări trebuie efectuate și modul în care caracteristicile fizice, cum ar fi grosimea pielii sau puterea cartilajului de la sfârșitul nasului, pot afecta rezultatele. Examenul fizic este, de asemenea, esențial pentru a determina impactul rinoplastiei asupra respirației.

  • Fotografii. Vi se vor face fotografii cu nasul dvs. din diferite unghiuri. Medicul dumneavoastră va folosi aceste fotografii pentru evaluări înainte și după, referință în timpul intervenției chirurgicale și analize pe termen lung. Cel mai important, fotografiile permit o discuție specifică despre obiectivele intervenției chirurgicale.
     

POST-PROCEDURĂ

Planificați-vă să vă luați o săptămână liberă de la muncă, școală sau alte obligații. Vă veți simți progresiv mai bine în fiecare zi în prima săptămână. La o săptămână după operație, oamenii de obicei simt că sunt ei înșiși din nou.

 

După operație, vor apărea unele umflături. Umflarea poate dura multe luni pentru a se rezolva, deși majoritatea oamenilor nu mai observă acest lucru după câteva luni. Pacienții se întorc de obicei la efectuarea majorității activităților după o săptămână și reiau toate activitățile după două până la patru săptămâni.

 

Există riscuri?

 

Toate intervențiile chirurgicale au riscuri. Din fericire, riscurile rinoplastiei sunt mici, iar complicațiile sunt rare. Medicul vă va vorbi în detaliu despre riscurile și beneficiile intervenției chirurgicale înainte de operație.

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, translatori români care vor fi la dispoziția dumneavoastră pe tot parcursul șederii în Turcia, precum și facilitarea procesului de cazare în locații de top. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim.

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește oncologia, neurochirurgia, ortopedia, chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră personal abilitat, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării. 

Tuncay Ozturk

Spitale din Turcia

CONTACT

OBȚINE A DOUA OPINIE MEDICALĂ!

©2020 by Tuncay OZTURK

All rights reserved.