• Tuncay Ozturk

EVALUĂRI ONCOLOGICE GRATUITEDATA: 7 MARTIE 2020;

ADRESA: GRIGORE MORA, 19, SECTOR 1, BUCUREȘTI;

PROGRAMĂRI: 0799 76 74 76;


*LOCURILE SUNT LIMITATE!*


Dragi prieteni, 


Statisticile anului 2020 privind afecțiunile oncologice devine, din nefericire, din ce în ce mai îngrijorător. În total, se aproximează diagnosticarea a aproximativ 1.806.590 de cazuri de cancer, ceea ce reprezintă echivalentul a aproximativ 4.950 de cazuri noi în fiecare zi.

Campania "Soluții Pentru Sănătate" vine în sprijinul dumneavoastră și vă aduce unii dintre specialiștii de top din străinătate pentru a vă oferi evaluări medicale gratuite, sub forma unei a doua opinii medicale.


De această dată, evaluările gratuite revin pe data de 7 martie 2020, la sediul Medicine Park Int by Tuncay Ozturk, și își canalizează întreg focusul asupra cazurilor oncologice.

 

Campania noastră a fost punctul de sprijin în situația unor cazuri numeroase, oferind soluții eficiente și un tratament complet. Cea mai mare satisfacție pentru noi a fost să observăm speranța redobândită și credința nemărginită în ochii pacienților care au beneficiat de evaluările gratuite oferite de profesorii noștri.  


Această campanie notează continuitate datorită cererilor neîntrerupte ale pacienților de a aduce cât mai mulți profesori doctori în România, și nu în ultimul rând, datorită unui număr impresionant de cazuri pe care le-am ajutat să găsească cel mai potrivit specialist.


Acum aveți șansa să întâlniți cei mai buni profesioniști oncologi în București și să le adresați toate întrebările cu privire la sănătatea dumneavoastră, fără absolut niciun cost implicat.


Pentru programări și informații, vă stăm oricând, cu mare drag, la dispoziție la numărul de telefon 0799 76 74 76.


Zi liniștită!


Alexandra

#tuncayozturk #consultatiigratuite #oncologie

786 afișare
Spitale din Turcia

CONTACT

OBȚINE A DOUA OPINIE MEDICALĂ!

©2020 by Tuncay OZTURK

All rights reserved.