Spitale din Turcia by Tuncay Ozturk | Ortopedie si Medicine Sportiva

ORTOPEDIE & MEDICINĂ SPORTIVĂ

ORTOPEDIE ȘI MEDICINĂ SPORTIVĂ

 

          Ortopedia-traumatologia, care este unul din cele mai vaste domenii ale medicinei, are mai multe specialități. Avem o echipă de medici ortopezi și traumatologi specializați în domeniile: leziuni cauzate de sport, artroscopie și chirurgia genunchiului, chirurgia coloanei, chirurgia umărului și cotului, microchirurgia încheieturii și mâinii, traumatologie și chirurgia piciorului și gleznei, șold.

 

ORTOPEDIE PEDIATRICĂ

 

          Toate tipurile de probleme congenitale și dobândite cum ar fi dislocarea congenitală de șold, pes eqiuno varus, hemimelia, toate afecțiunile ortopedice ale copilăriei, cum ar fi boala perthes, probleme ale oaselor și țesuturilor moi, infecția osului, picior strâmb, toate tipurile de traumă și leziuni sportive, fracturi, rupturi de tendon și ligament; probleme neuromusculare cum ar fi paralizia cerebrală, mielodisplazia, paralizia obstetricală, boala Charcot-Marie Toot etc.

 

CHIRURGIA COLOANEI

 

          Operații de cifoză-scolioză (instrumentare anterior-posterior), tratarea deformațiilor ortopedice congenitale și a tuturor tipurilor de fracturi de coloană sau a altor probleme ale coloanei.

 

ARTROZA

 

          Gonartroza și coxartroza, proteze pentru șold și genunchi, operații de revizuire pentru infectarea protezei, operații de osteotomie periacetabulară și tibială etc.

 

PICIOR STRÂMB

 

          Aplicații de fixare externă în deformări ale osului, fracturi și infecții de os.

 

ÎNGRIJIREA TRAUMEI

 

          Fracturi, dislocări, întinderi și rupturi de mușchi-tendon, îngrijire pentru toate tipurile de fracturi și dislocări la pacienți politraumatici.

 

CHIRURGIA ÎNCEHEIETURII ȘI MÂINII, MICROCHIRURGIE, REPLANTARE

 

          Chirurgia extremităților superioare; chirurgia brațului, încheieturii, mâinii, microchirurgie, replantare, transfer de țesut liber. Îngrijire în trauma acută și reconstrucția tuturor tipurilor de traume ale extremităților, artroscopia articulațiilor mici, reconstrucția deformațiilor congenitale ale mâinii.

©2019 by Tuncay OZTURK. 

SUNAȚI ACUM: 0799 767 476

ADRESA: Str. Grigore Mora 19 

București, România

OBȚINE A DOUA OPINIE MEDICALĂ!