ABOUT SECTION MT WEBSITE-2.jpg
OBȚINE ACUM A DOUA OPINIE MEDICALĂ DE LA SPECIALIȘTII DIN TURCIA!

ORTOPEDIE

Secțiile de ortopedie și traumatologie ale spitalelor noastre oferă pacienților de toate vârstele asistență medicală de cea mai înaltă calitate pentru multe boli ortopedice.

 

Chirurgii noștri ortopezi sunt specializați într-o multitudine de domenii precum ortopedie generală, recuperare ortopedică, accidente sportive, artroscopie și operații la genunchi, intervenții la umeri și cot, microchirurgia mâinilor și încheieturii, operații la gleznă și laba piciorului, operații la șold, înlocuire articulară, microchirurgie, oncologie musculo-scheletică, transplant, operație a coloanei vertebrale, inginerie de recuperare, traume și ortopedie pediatrică.

În secția de ortopedie sunt disponibile cele mai moderne tehnici de diagnostic și opțiuni de tratament de ultimă generație pentru întregul sistem muscular și osos, precum și pentru boli și traumatisme ale coloanei vertebrale.

Copy of Untitled.png

TRATAMENT SPECIALIZAT

Oferim tratament medical și chirurgical de cea mai înaltă calitate pentru afecțiuni ortopedice, în facilități de ultimă generație, tratament efectuat de specialiști și cercetători de top în ortopedie, traumatologie și medicina sportivă.

Prin asigurarea excelenței în medicina sportivă, fizioterapie și recuperare, chirurgie ortopedică, biomecanică aplicată și algologie, clinicile noastre de ortopedie și medicină sportivă, răspund nevoilor cluburilor și federațiilor sportive naționale și internaționale, precum și celor ale sportivilor amatori și profesioniști.

Punem la dispoziția dumneavoastră o gamă completă de servicii, oferind sprijin clinic, cunoștințe și facilități pentru a asigura  un nivel calibrat al sănătății dumneavoastră.

INTERVENȚII ȘI PROCEDURI:

 • Intervenții chirurgicale pentru scolioză și vertebre 

 • Operații artroscopice (umăr, șold, genunchi, gleznă și încheietură)

 • Operații pe coloana vertebrală

 • Diformități ortopedice

 • Intervenții de alungire a oaselor

 • Diverse boli pediatrice ale articulației șoldului

 • Înlocuirea totală a genunchiului / șoldului

 • Boli ale gleznei și ale labei piciorului (monturi etc.)

 • Intervenții artoplastice (intervenții la șold, genunchi, umăr, endopoteză)

 • Bolile mâinilor și operații la mâini 

 • Tumorile sistemului muscular și osos

CENTRELE NOASTRE ORTOPEDICE

În cadrul centrelor noastre ortopedice se aplică metode de tratament care au fost determinate și controlate prin mijloace clinice bazate pe dovezi evidente, aplicându-se cu prioritate măsuri de siguranță pentru pacient. Siguranța dumneavoastră este întotdeauna prioritară pentru noi. Centrele efectuează o sferă largă de proceduri de diagnostic și tratament cu privire la bolile legate de ortopedie, traumatologie și medicină sportivă.

Spitale din Turcia

CONTACT

OBȚINE A DOUA OPINIE MEDICALĂ!

©2020 by Tuncay OZTURK

All rights reserved.