Operație diabet tip 2 în Turcia | Rezultate garantate | Programează acum!
ABOUT SECTION MT WEBSITE-2.jpg
OBȚINE ACUM A DOUA OPINIE MEDICALĂ DE LA SPECIALIȘTII DIN TURCIA!

DIABETUL DE TIP 2:

DATE GENERALE

Diabetul zaharat este o boală care provoacă glicemie ridicată, și apare atunci când există o problemă cu insulina. Se consideră că diabetul de tip 2 rezultă dintr-o combinație de factori genetici și stil de viață.

Oamenii de știință nu știu cauza exactă, dar factorii de risc par să includă: excesul de grăsime corporală, hipertensiunea arterială sau colesterolul, istoric de diabet gestațional, înaintarea în vârstă.

 

Deoarece obezitatea a devenit mai răspândită în ultimele decenii, la fel a crescut și rata diabetului zaharat de tip 2. În 2013, mai mult de 1 din 3 persoane aveau diabet, iar peste 2 din 3 erau supraponderali sau aveau obezitate.

Copy of Untitled.png

NOI METODE DE TRATAMENT

Pacienții cu diagnosticul de diabet zaharat de tip 2 au acum șanse să se trateze în Turcia prin operația numită Ileal Interpozision sau Transit Bipartision, în funcție de indicele masei corporale (30 sau peste 30).

 

Este important de precizat faptul că indicele masei corporale este un aspect esențial, deoarece după operație pacienții vor pierde în greutate (aproximativ 30 kg).

Operația se face doar dacă testul C-pepit arată că pancreasul mai are rezerva de insulină min.25% şi este activă (în general la tip2 este la limita normală sau peste). În urma operației, corpul foloseşte propria insulină pe care deja o deține, dar este blocată de hormonul din intestinul subțire, deci la pacientul "potrivit" operația are rezultatul cu succes garantat de cel puțin 98%.

TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

Operația numită Ileal Interpozision se face numai la pacienții ”potriviți”, adică:

 

  • sunteți diagnosticat/ă cu diabet tip 2 de minimum 3 ani;

  • nu puteți ține sub control glicemia, în limitele normale;

  • vârsta maximă este de 65 ani;

  • organele interne sunt încă neafectate;

  • nu realizați dializă;

  • pancreas cu rezerva de minimum 25% insulină activă;

  • indicele masei corporale trebuie să fie 30 sau peste 30;

 

Decizia finală va fi aprobată de către cardiolog, nefrolog, gastrolog și anestezist, în urma evaluării analizelor necesare.

PAȘI DE URMAT:

 Va trebui sa efectuați un consult medical la medicul specialist în Chirurgie Bariatrică, ca o primă etapă.  Apoi, urmează perioada pre-operatorie, unde se vor efectua analize de sânge, consult la Departementele de Endocrinologie, Cardiologie, Psihologie, Medicină Internă şi Dietician. Decizia finală pentru a vedea daca sunteți apt/ă pentru intervenția chirurgicală se va lua în cadrul Comisiei formată din mai mulți specialişti. 

 

Această perioadă de „pregătire” durează de obicei 2 zile, inclusiv prima consultație.

 

Procedura necesită 3 zile de spitalizare la camera normală, fără complicații. Nu există reguli sau diete ce trebuie respectate înainte de intervenția chirurgicală. Se recomandă să nu mâncați lucruri solide cu aproximativ 2-3 zile înainte de operație. După intervenție, se va respecta o dietă, iar doctorul vă va explica regulile post-operatorii în timpul primului consult medical.

Perioada de şedere pe teritoriul Turciei, dupa externare, este de aproximativ 5 zile pentru efectuarea controalelor.

SPUNEȚI ”ADIO” DIABETULUI DE TIP 2!

Suntem aici pentru a vă ajuta să gestionați problema diabetului de tip 2, împreună cu cei mai buni furnizori de servicii medicale. Indiferent de pasul pe care îl faceți, să știți că nu îl veți lua singur. Pentru mai multe informații cu privire la acest tip de chirurgie revoluționară, echipa noastră de experți va fi întotdeauna la dispoziția dumneavoastră, cu mult entuziasm, la numărul de telefon 0799 76 74 76

Spitale din Turcia

CONTACT

OBȚINE A DOUA OPINIE MEDICALĂ!

©2020 by Tuncay OZTURK

All rights reserved.