Spitale din Turcia by Tuncay Ozturk | Bucuresti | Oncologie diagnoza

DIAGNOZA

Diagnosticul radiologic precis este o parte esentiala a deciziei privind modul în care trebuie efectuat tratamentul. Tehnicile moderne si tehnologia avansata sunt de o importanta capitala in efectuarea diagnosticului radiologic, precum si un personal experimentat de radiologie.

 

Diagnosticarea precisa a radiologiei este esentiala pentru a decide daca cancerul are nevoie de tratament sau nu. Pe lânga personalul radiologic calificat, este esential ca tehnicile aplicate cu tehnologie avansata sa fie folosite în diagnosticarea corecta. Lucram in conformitate cu acest principiu si urmarim îndeaproape evolutia stiintelor medicale, schimbandu-ne constant echipamentele de diagnosticare în toate spitalele si centrele de ambulatoriu  cu echipamente noi, de înalta tehnologie. Oferim servicii de diagnostic si tratament pacientilor care utilizeazs echipamente de ultima ora, iar specialistii în radiologie lucreaza împreuna cu tehnicieni radiologi si asistenti medicali bine pregatiti si experimentati.

Tehnologie de ultimă oră în diagnoză: 

PET-CT

Pentru diagnostic rapid si fiabil

 

Dispozitivul PET / CT este utilizat pentru identificarea tumorilor în stadiile incipiente, în special pentru tratamentul cancerului si pentru a determina daca aceste tumori sunt maligne sau benigne. Dispozitivul este, de asemenea, utilizat în diagnosticul si tratamentul tulburarilor neurologice si cardiologice.

 

Pet / CT în diagnoza timpurie

 

PET / CT ofera multe avantaje semnificative în diagnosticarea precoce. Ofera ocazia de a identifica multe tulburari în faza initiala. În perioadele pre-PET / CT sa determinat numai prin biopsie daca nodurile din organism sunt canceroase sau nu, în timp ce acum este determinata cu o rata ridicata de precizie cu PET / CT.

 

În imagistica PET / CT, este posibila vizualizarea tumorilor cu diametrul de 5 mm, deoarece informatiile obtinute din imaginile corpului pacientului sunt obtinute prin intermediul sistemelor informatice avansate. PET / CT, profitând de metabolismul crescut al glucozei, o caracteristica a celulelor canceroase, faciliteaza stabilirea unui diagnostic rapid si fiabil fara a lua probe.

 

PET / CT în metastaze

 

PET / CT ofera, de asemenea, un avantaj semnificativ pentru determinarea daca boala se raspândeste în tesuturile adiacente sau în ganglionii limfatici în multe tipuri de cancer, adica daca exista metastaze sau nu. Întrucât întregul corp este vizualizat în acelasi timp datorita imaginilor realizate prin intermediul PET / CT, este posibila si evaluarea daca cancerul s-a raspândit în alt organ. Astfel, PET / CT este foarte avantajos pentru a determina, de exemplu, daca o tumoare din plamân s-a raspândit în alte organe interne, glandele suprarenale sau ganglionii limfatici (indiferent daca exista metastaze sau nu), cu alte cuvinte, pentru a determina extensivitatea de tulburare care este cunoscuta ca staging.

INTRAOPERATIV 3 TESLA MR

O tehnologie de imagistica,  utilizata doar la spitalele din Turcia, MR intraoperator faciliteaza eliminarea completa a tumorii prin furnizarea de imagini în timpul interventiilor chirurgicale cerebrale. Astfel, se elimina riscul unei a doua operatii care ar fi necesara, din cauza reziduurilor tumorale.

Avantajele RMN 3-Tesla:

Genereaza informatii mai robuste decat sistemele low-Tesla

Dispozitivul RMN 3-Tesla genereaza date mai rapide cu o rezolutie mai mare în timpul si dupa operatie si ofera medicilor informatii mai fiabile decât cele obtinute din sistemele MRI cu Tesla de joasa tensiune. Dispozitivul reuseste acest lucru datorita câmpului sau magnetic puternic. Prin generarea unui câmp magnetic de doua ori mai puternic decât câmpul magnetic al dispozitivului RMN 1.5-Tesla, care a fost folosit anterior, acesta primeste mai multe semnale din tesuturi.

Functioneaza mai rapid

Aparatul RMN 3-Tesla functioneaza mult mai repede decât alte dispozitive. Acest lucru este deosebit de important în timpul operatiilor pe creier. Sistemul permite chirurgului sa ia imagini în timpul operatiei în orice moment dorit fara a trezi pacientul si fara a închide zona chirurgicala. În special, se adreseaza îngrijorarilor chirurgilor cu privire la obtinerea unor informatii corecte cu privire la dimensiunea si directia tumorii, daca se afla într-un loc dificil de atins. Sansele de reusita operationala se îmbunatatesc deoarece imaginile pot fi evaluate în timpul operatiei.

Elimina riscul unei a doua operatii

Pot aparea diverse riscuri în operatiile în care RMN intraoperator nu este utilizat. În aceste operatii, reziduurile nu pot fi identificate datorita faptului ca acestea sunt atât de mici încât nu pot fi vazute cu microscop, sau sunt de aceeasi culoare ca tesutul cerebral. Ca atare, exista o probabilitate de 30-40% ca reziduurile sa ramana în operatiile tumorilor cerebrale. Pacientul este luat în îngrijire intensiva dupa operatie. Indiferent daca reziduurile sunt prezente sau nu, pot fi determinate pe baza imaginilor MRI luate la 24 de ore dupa perioada de terapie intensiva. În cazul în care reziduurile sunt identificate în RMN, va avea loc o a doua operatie. Aici, datorita caracteristicilor sale intraoperatorii, nu este necesara oa doua operatie deoarece reziduurile pot fi identificate si eliminate în timpul operatiei.

Probabilitate zero a reziduurilor

Datoria dispozitivului RMN 3-Tesla, nu exista nicio sansa de a ramane în creier dupa operatie. Toate reziduurile care pot fi omise sunt identificate cu imaginile pe care le receptioneaza dispozitivul. Astfel, chirurgul are informatii de încredere atunci când vine vorba si de îndepartarea acestor reziduuri. Unul dintre cele mai grave rezultate ale reziduurilor lasate este ca tumora poate creste din nou din aceste reziduuri. Tumora în crestere poate compromite calitatea vietii pacientului sau chiar poate ameninta viata pacientului din nou. Un alt rezultat satisfacator al îndepartarii totale a tumorii este ca aceasta întârzie în continuare recurenta tumorilor maligne ale creierului.

Identificarea exacta a zonei de operare

Efectele secundare legate de funcționare sunt eliminate.

Spitale din Turcia

Contact

OBȚINE A DOUA OPINIE MEDICALĂ!

©2020 by Tuncay OZTURK

All rights reserved.