facebook-domain-verification=sx2zo3lozm3qj7f8xk6hpyx9t76a42 Spitale din Turcia by Tuncay Ozturk | Oncologie Chirurgicala

ONCOLOGIE CHIRURGICALA

Domenii de aplicare a tratamentului chirurgical

Tratamentele chirurgicale sunt de asemenea aplicate în scopul oncologiei chirurgicale. Cu toate acestea, conditia preliminara pentru aplicarea chirurgiei curative este aceea ca tulburarea este limitata la ganglionii de organe sau limfatici unde a aparut pentru prima data. La acesti pacienti, nu trebuie sa existe metastaze la distanta si, din punct de vedere patologic, nu trebuie sa existe tumori în sectiunea transversala obtinuta prin rezectie chirurgicala.

 

Tumorile pot fi eliminate complet de la pacienti, cu conditia ca limitele lor sa fie bine determinate. Cu toate acestea, exista cazuri în care tumora nu poate fi complet eliminata. În astfel de cazuri, operatia poate fi aplicata pentru a reduce tumora la minimum. Mai mult, eliminarea metastazelor intr-unnumar redus de pacienti îmbunatateste sansele pacientului de recuperare a sunetului.

 Chirurgie Robotica cu "da Vinci"

Operațiile laparoscopice care se efectuează cu robot chirurgical "da Vinci" sunt definite ca și chirurgie robotică. Aceste operațiuni oferă un mare număr de avantaje pacientului. În plus față de avantajele comune ale tuturor operațiilor laparoscopice, cum ar fi mai putina durere, cicatrici minime pe piele, șederea mai scurta in spital; se produce mai puțin sangerare, iar rata de succes a operației este mai mare. "Da Vinci" chirurgia robotica este efectuata in special in aceste domenii majore; Ginecologie, oncologie ginecologica, urologie, chirurgie cardiaca si vasculara, chirurgie generala si chirurgie ureche-gât.

© 2019 by Tuncay OZTURK. 

SUNAȚI ACUM: 0799 767 476

Strada Grigore Mora 19 

București, România

OBȚINE A DOUA OPINIE MEDICALĂ!