Spitale din Turcia by Tunca Ozturk | Bucuresti | Medicina sportiva

MEDICINA SPORTIVA

Medicină Sportivă

Deținem unități moderne de medicină sportivă, oferindu-le pacienților e cea mai înaltă calitate pentru tratarea diverselor accidente sportive. Practicieni și cercetători de top în medicina sportivă se asigură de rezolvarea eficientă a oricăror traumatisme, ajutați de tehnologie de vârf dedicată medicinei sportive.

Furnizând excelență în medicina sportivă, fizioterapie și recuperare, chirurgie ortopedică, medicină cardiopulmonară, fiziologia mișcării, biomecanică aplicată, și algologie, clinica noastra deservește nevoile cluburilor și federațiilor sportive naționale și internaționale, precum și ale alteților amatori și profesioniști.

 

Oferim o gamă completă de servicii, de la tratamentul preventiv al leziunilor, la îmbunătățirea performanței.  De asemenea, se oferă sprijin clinic, cunoștințe și facilități pentru maximizarea instruirii și a potențialului competitiv al sportivilor amatori și profesioniști.

Programele personalizate de exerciții  includ evaluarea condiției fizice și servicii auxiliare precum nutriție și dietetică, psihologie, fiziologie și educație fizică. De asemenea, se tratează diversele traume asociate sportului și se furnizează servicii de consultații pentru sportivi.

Tratament specializat și facilitarea unei recuperări rapide

Tratamentele de medicină sportivă efectuate de specialiștii noștri le permit  practicanților de sport să se întoarcă mai repede la carierele lor.

Clinica de Medicină Sportivă oferă tratamente personalizate

Această disciplină este acoperită de medici specializați în medicină sportivă și fiziologi de antrenament. 

Serviciile oferite sunt următoarele:

  • Examinări medicale ale jucătorilor de fotbal; teste de performanță și, la nevoie, trimiterea pacienților către specialiștii adecvați pentru testări suplimentare.

  • Determinarea predispoziției la accidentări prin analiza mișcării, în colaborare cu specialiști în biomecanică aplicată. Diagnosticul traumelor și a bolilor, în colaborare și prin consultarea cu specialiști din alte domenii ale medicinei.

  • Implementarea de programe de recuperare post-accidentare sau post-boală și asigurarea întoarcerii în siguranță la activitatea sportivă cu performanțe maxime.

  • Monitorizare performanței sportivilor cu ajutorul fiziologilor, a antrenorilor, a instructorilor și a asistenței pentru sportivi pentru ca aceștia să ajungă la potențialul maxim.

  • Educarea sportivilor în ceea ce privește dopajul, problemele de sănătate asociate și tehnici anti-dopaj.

  • Crearea de programe personalizate împotriva obezității și a unui stil de viață sedentar.

Fiziologia antrenamentului și medicina sportivă

Fiziologia antrenamentului se aplică, în general, pentru patru grupuri diferite de pacienți și vizitatori: primul grup constă în sportivi sănătoși, cărora le sunt oferite servicii de prevenție sau orientate spre performanță precum: evaluarea performanței, testarea fizică, prescripții, consiliere, etc.

Al doilea grup constă în sportivi amatori sau profesioniști activi ce se află în procesul de întoarcere la activitatea după un acccident sau operație. Al treilea grup de pacienți sunt aceia cu un stil de viață sedentar sau aceia implicați în activități sportive recreaționale cărora le este oferit un diagnostic, testarea capacităților funcționale și servicii de planificare a antrenamentelor. Ultimul grup constă în pacienți afectați de boli sau tulburări cronice precum hipertensiune, sindrom metabolic, diabet sau obezitate.

Medicina cardiopulmonară 

Serviciile de ecocardiografie, antrenament și ritm și testele non-invazive (monitorizarea ambulatorie a presiunii sangvine, intervenții precum angiografia, cateterizarea, electrofiziologia cardiacă și ablația) sunt efectuate în cadrul spitalelor noastre partenere.

©2019 by Tuncay OZTURK. 

SUNAȚI ACUM: 0799 767 476

ADRESA: Str. Grigore Mora 19 

București, România

OBȚINE A DOUA OPINIE MEDICALĂ!