Implant păr | Spitale din Turcia by Tuncay Ozturk | Bucuresti
OBȚINE A DOUA OPINIE MEDICALĂ
ÎN MAXIMUM 48H!

TRANSPLANT DE PĂR

Cu toate că se întâmplă frecvent, alopecia nu mai reprezintă o problemă a zilelor noastre datorită evoluției metodelor de tratament. Pot exista multe motive care să stea la baza căderii părului. Alopecia poate fi stânjenitoare din punct de vedere estetic conducând la o lipsă de încredere în sine și probleme de natură psihologică. Factorii ce pot cauza căderea părului sunt genetici, stres și disfuncții hormonale. Cu toate acestea, acum există o soluție eficientă pentru căderea părului.

 

Implantul de păr este o metodă chirurgicală a cărei folosire devine tot mai răspândită și care în prezent este realizată cu succes datorită evoluției medicinei și chirurgiei plastice.

 

Operația de transplant de păr se desfășoară într-o sală de operații sau într-un centru medical chirurgical. Există mai mulți factori importanți ce trebuie luați în considerare înainte de o operație de transplant de păr.

Copy of Untitled.png

CE ESTE INCLUS ÎN PREȚ?

  • asistență gratuită în România;

  • 3 nopți de cazare la hotel de 4*, cu mic dejun inclus;

  • pe întreaga perioadă a șederii în Turcia veți avea un șofer la dispoziția dumneavoastră, ce vă va prelua, la cerea dumneavoastră, de la hotel la clinică, și invers;

  • asistentă personală, vorbitoare de limba română, care vă va însoți pe parcursul tuturor proceselor medicale, oferindu-vă ajutorul în fiecare moment, prin informațiile și traducerea necesare;

  • cazarea în condiții spitalicești de top în zilele necesare spitalizării, pentru pacient;

  • cazarea în condiții spitalicești de top în zilele necesare spitalizării, pentru însoțitor;

  • 3 mese pe zi în timpul spitalizării pentru pacient;

  • 3 mese pe zi în timpul spitalizării pentru însoțitor;

SERVICII DE ASISTENȚĂ PREMIUM

CE VEȚI FACE DUPĂ CE AJUNGEȚI ÎN TURCIA?

Sunteți în altă țară acum. Va temeți că nu veți putea gasi spitalul sau că nu veți ajunge la timp pentru programare? Nu aveți niciun motiv de îngrijorare! Echipa noastră vă va aștepta la aeroport și veți fi transferat la spital sau la hotel. Veți avea mereu la dispoziție un șofer care să vă asigure transportul de la spital la hotel, și invers. 

CUM VEȚI COMUNICA?

O țară nouă, o limbă orientală. Cum veți comunica cu doctorii de acolo? Nimic mai simplu! Vă punem la dispoziție un translator român, astfel încât comunicarea să fie una eficientă, fluidă, și percepută corect. Ne asigurăm că nimic nu va rămâne neclar și că veți fi constant informați despre starea dumneavoastră de sănătate.

REZERVAREA HOTELULUI: 3 NOPȚI DE CAZARE INCLUSE ÎN PREȚ, HOTEL DE 4*

CUM POT GĂSI CEL MAI POTRIVIT HOTEL PENTRU NEVOILE MELE?

În ceea ce privește rezervarea hotelului, echipa noastră vă va fi și de această dată la dispoziție. Vă oferim 3 nopți de cazare incluse în prețul intervenției, la hoteluri de 4*  din imediata apropiere a spitalului, cu mic dejun inclus. De asemenea, vă vom ajuta cu rezervarea camerei la hotel. Tot ceea ce ne dorim este să nu vă simtiți constrâns de detaliile proceselor preparatorii, pentru a vă putea bucura de cea mai relaxantă și completă experiență. Lăsați pregătirile în seama noastră!

METODA FUE

Este forma scurtă pentru „Extragerea unităților foliculare”. Este o metodă prin care unitățile foliculare sunt îndepărtate una câte una, cu instrumente microchirurgicale speciale, fără niciun fel de tăiere sau semn de sutură pe partea din spate a gâtului și deasupra urechilor, unde bulbii de păr neandrogeni sunt denși. Intervenția poate fi efectuată sub anestezie locală sau în sedare, în conformitate cu cerințele pacientului.

Care este avantajul metodei FUE?

Deoarece foliculii de păr sunt colectați individual cu instrumente microchirurgicale private, recuperarea va fi finalizată în 2 - 3 zile de la operație și nu va exista niciun semn de operație. În funcție de nevoile zonei donatoare, numărul maxim de bulbi de păr poate fi transplantat. Zona non-androgenică a becurilor de păr este folosită prin colectarea bulbilor într-un mod omogen și proporțional. Astfel, oferă posibilitatea de a fi din nou utilizat în anii următori. În funcție de nevoile și așteptările dvs. în următorii ani, se pot face 2 sau 3 ședințe de transplant de păr cu aceeași metodă.

 

Cât timp îmi trebuie să mă reîntorc la viața de zi cu zi?

Primele două zile sunt necesare pentru vindecarea zonei în care sunt colectați bulbii de păr și unde este transplantat părul. Cu siguranță, ar trebui să urmați instrucțiunile medicului dumneavoastră. Vă puteți spăla părul în a 3-a zi. După acea zi, dacă vă spălați părul timp de zece zile, așa cum vă este explicat, nu veți avea nicio crustă sau marcaj. Vă puteți întoarce la viața socială.

 

Se poate pierde părul transplantat?

Deoarece foliculii de păr transplantați sunt colectați din zona non-androgenică, aceștia au aceleași caracteristici în zona de transplant. Cu alte cuvinte, dacă nu aveți vreo boală sau suferiți vreun accident în zona părului transplantat, acesta va fi alături de dumneavoastră toată viața.

Spitale din Turcia

CONTACT

OBȚINE A DOUA OPINIE MEDICALĂ!

©2020 by Tuncay OZTURK

All rights reserved.