În clinicile de gastroenterologie se efectuează diagnosticarea și tratamentul bolilor sistemului digestiv. În plus, clinicile au un centru specific pentru boli intestinale inflamatorii.

 

Serviciile furnizate de clinici sunt listate după cum urmează:

 

- Diagnosticul și tratamentul medico-intervențional al bolilor care apar în organele aparținând sistemului digestiv (esofag, stomac, intestine mici și mijlocii, regiunea anală, vezica biliară, canalele biliare, pancreasul și peritoneul)

- Tratamentul bolii de reflux acid

- Tratamentul bolilor anorectale

Pe lângă gastroduodenoscopia și colonoscopia, unitățile de endoscopie bine echipate din punct de vedere tehnologic permit procese avansate precum ERCP să fie efectuate în mod obișnuit.

 

Centrul Bolilor Crohn și Colită 

 

Afecțiunile Crohn se pot dezvolta în una sau mai multe regiuni ale esofagului, stomacului și intestinelor mici și mijlocii, toate componentele sistemului digestiv și pot determina îngroșarea și ulcerele în astfel de regiuni. Colita ulceroasă, pe de altă parte, se dezvoltă în intestinul gros (colon). Este descrisă ca o boală care apare în stratul care controlează interiorul colonului (mucoasa). Boala conduce la inflamații și sângerări (ulcerații) în mucoasă. Fiind o boală cronică, trebuie monitorizată. Un centru din cadrul spitalului, care este înființat în special pentru grupuri de boli precum cele menționate mai sus, oferă servicii legate de aceste boli, a căror frecvență de apariție a crescut în ultimii ani. În acest centru, diagnosticul și tratamentul bolilor menționate sunt efectuate în conformitate cu cele mai recente tehnologii de către specialiștii în gastroenterologie și chirurgie.

GASTROENTEROLOGIE

Spitale din Turcia

CONTACT

OBȚINE A DOUA OPINIE MEDICALĂ!

©2020 by Tuncay OZTURK

All rights reserved.