Spitale din Turcia by Tuncay Ozturk | Bucuresti | Despre Istanbul

DESPRE ISTANBUL ȘI TURCIA

Turcia a devenit recent una dintre cele mai populare destinații turistice din lume datorită peisajului său uimitor, siturilor istorice și arheologice unice, culturii exotice și infrastructurii moderne. Amplasarea geografică unică a Turciei a asigurat o istorie bogată și diversă.

 

Cu potențialul său turistic enorm și o mare diversitate a resurselor sale naturale, a comorilor istorice, a patrimoniului cultural, a atracțiilor populare, industria turismului turc oferă o gamă largă de produse care pot satisface cererea diferitelor segmente de piață, inclusiv cei mai sofisticați și mai exigenți călători. Resursele umane eficiente și dinamice sunt elementele cheie ale acestei povesti de succes.

 

Nivelele marilor orașe și centre de resort, cele mai renumite bucătării turcești, precum și cele internaționale, restaurante, baruri, divertisment, activități culturale atrag turiștii din întreaga lume.

 

Principalul oraș al Turciei pentru călătorii medicale: Istanbul

 

Odată numit Byzantium și Constantinopol, Istanbul este cel mai populat oraș din Europa cu 14 milioane de locuitori. Fiind centrul vieții culturale, economice, de afaceri și sociale a Turciei, Istanbulul este un oraș cosmopolit, unic, cu patrimoniul istoric popular. Este singurul oraș din lume care este situat în mod literal unde se întâlnesc două continente; Asia și Europa.

 

Frumusețea naturală și istorice ale moscheilor, bisericilor, bazarurilor și palatelor atrage vizitatori din întreaga lume. Astăzi, orașul este o metropolă modernă care leagă continentele și culturile.

©2019 by Tuncay OZTURK. 

SUNAȚI ACUM: 0799 767 476

ADRESA: Str. Grigore Mora 19 

București, România

OBȚINE A DOUA OPINIE MEDICALĂ!