Spitale din Turcia by Tuncay Ozturk | Bucuresti | Sanatatea Sanilor

SANATATEA SANILOR

Centrele de sănătate ale sânilor din Istanbul vă oferă servicii avansate de diagnoză și tratament pentru cancerul de sân, înglobând o abordare multidisciplinară susținută de infrastructura tehnologică avansată și de medici specializați. Centrele noastre au o experiență vastă în diagnosticarea și tratamentul cancerului de sân. 

 

ABORDARE MULTIDISCIPLINARA

 

În ramurile Chirurgiei Cancerului de San, Chirurgie Plastica, Radioterapie, Chimioterapie, se ofera posibilitatea pacientilor nostri de a oferi diagnostic si terapie multidisciplinara cu echipa de specialisti si cu experienta în domeniu si cu dispozitivele de ultima ora.

 

În afara de acestea, o îngrijire multidisciplinara care include servicii de sustinere precum managementul bolii cancerului mamar, alimentatia si consilierea genetica, programele de sustinere psihosociala, terapia fizica se acorda pacientilor cu cancer de sân cel mai cuprinzator.

 

CONTEXTUL TEHNOLOGIEI ÎNALTE

 

În centrele noastre de sanatate mamara, programele de diagnosticare precoce, terapie si urmarire sunt implementate cu ajutorul dispozitivelor de ultima tehnologie (mamografie 3D cu tomosinteza, ultrasonografie mamografica 4-dimensionala, biopsie asistata prin aspiratie si biopsie sub îndrumarea RMN).

 

DETECTAREA PRECOCE, DIAGNOSTIC CORECT

 

În centrele de sanatate mamara, oportunitatea de depistare precoce si diagnostic corect este oferita printr-o abordare cuprinzatoare.

 

Se creeaza o diferenta prin mamografie cu tomosinteza, ultrasonografie în 4 dimensiuni, examen clinic la sân si prin educatie cu examen auto si cu servicii de scanare a cancerului de sân. De asemenea, pentru femeile care au un risc ridicat de a contracta cancer de sân, oportunitatea de depistare timpurie este asigurata prin minimizarea sanselor lor de contractare a cancerului în viitor, prin intermediul unui serviciu de consiliere si examinare periodica.

 

SPECIALISTI ÎN DOMENIUL LOR, ECHIPA EXPERIMENTATA

 

Echipa noastra de specialisti este formata din chirurgi de sân, oncologi medicali, chirurgi plasticieni, oncologi de radiatii, radiologi, patologi si geneticieni medicali, toti specialistii cu experienta în domeniu si ofera îngrijire completa a pacientilor. De asemenea, sunt asigurate consilierea nutritionala, terapia fizica si programul de sprijin psihosocial cuprinzator pentru pacientii cu cancer mamar.

 

Chirurgie de protectie la sân:

 

Chirurgia oncoplastica si tehnicile inovatoare de reconstructie sunt furnizate de specialistul în chirurgie de sân în domeniul lor.

Cele mai frecvente bucati din sân sunt:

 

Chisturi (continut fluid)

fibroadenom

phyllodes

 

Alte leziuni benigne solide (cu continut solid):

 

Radiatie cicatrica si leziuni complexe sclerozante, papilom, lipom, hamartom, necroza grasa, leiomiom, tumori celulare granulare etc.

Spitale din Turcia

CONTACT

OBȚINE A DOUA OPINIE MEDICALĂ!

©2020 by Tuncay OZTURK

All rights reserved.