Cardiologie Turcia | Tratament complex | Cele mai performante tehnologii
OBȚINE ACUM A DOUA OPINIE MEDICALĂ DE LA SPECIALIȘTII DIN TURCIA!

ABDOMINOPLASTIE

O abdominoplastie este o procedură chirurgicală estetică pentru îmbunătățirea aspectului abdomenului.

 

În timpul unei abdominoplastii, excesul de piele și grăsime sunt îndepărtate din abdomen. Țesutul conjunctiv din abdomen (fascia) este, de obicei, strâns și legat cu suturi. Pielea rămasă este apoi repoziționată pentru a crea un aspect mai tonifiat.

 

S-ar putea să alegeți să aveți o abdominoplastie dacă aveți exces de grăsime sau piele în jurul zonei buricului sau a unui perete abdominal inferior slab. O abdominoplastie poate de asemenea să îți îmbunătățească imaginea corpului.

Abdominoplastia poate fi, de asemenea, realizată concomitent cu alte proceduri cosmetice de conturare a corpului, cum ar fi implantul mamar. 

13+

ANI DE EXPERIENȚĂ

15.000+

PACIENȚI INTERNAȚIONALI

PACIENȚI MULȚUMIȚI

PREGĂTIREA

Inițial, veți vorbi cu chirurgul plastic despre abdominoplastie. În timpul primei vizite, chirurgul dvs. plastic va:

 

  • Examina istoricul medical. Fiți pregătiți să răspundeți la întrebări cu privire la afecțiunile medicale actuale și anterioare. Vorbiți despre orice medicamente luați sau ați luat recent, precum si despre eventualele intervenții chirurgicale pe care le-ați avut.

 

  • Spuneți medicului dumneavoastră dacă sunteți alergic la orice medicament. Dacă dorința dvs. de abdominoplastie este legată de pierderea în greutate, medicul vă va pune întrebări detaliate despre creșterea și pierderea în greutate.

 

  • Faceți un examen fizic. Pentru a vă determina opțiunile de tratament, medicul vă va examina abdomenul. Este posibil ca medicul să facă poze abdomenului pentru evidența medicală.

  • Discutați-vă așteptările. Explicați de ce doriți abdominoplastia și ce sperați în ceea ce privește aspectul după procedură. Asigurați-vă că înțelegeți beneficiile și riscurile, inclusiv cicatrizarea. Rețineți că operațiile anterioare ale abdomenului vă pot limita rezultatele.

POST-PROCEDURĂ

După abdominoplastie, incizia abdominală și butonul de burtă vor fi probabil acoperite cu pansament chirurgical. Ar putea fi amplasate tuburi mici de-a lungul locului inciziei pentru a scurge excesul de sânge sau lichid.

 

Membrii echipei noastre medicale vă vor ajuta să mergeți încă din prima zi după abdominoplastie, pentru a preveni formarea de cheaguri de sânge.

 

Probabil veți simți o durere moderată, care va fi controlată prin medicație. Este normal să aveți umflături în zona chirurgicală.

 

Drenele ar putea fi lăsate în loc timp de câteva zile după operație. Medicul dumneavoastră vă va arăta cum să goliți și să vă îngrijiți drenurile. Chirurgul dumneavoastră vă poate prescrie, de asemenea, un medicament pentru subțierea sângelui pentru o perioadă scurtă de timp după abdominoplastie.

 

Veți purta o îmbrăcăminte abdominală de susținere timp de aproximativ șase săptămâni. Acest lucru ajută la prevenirea acumulării de lichide și oferă sprijin abdominal în timp ce vă vindecați. Medicul dumneavoastră vă va explica cum să vă îngrijiți cicatricea.

Spitale din Turcia

CONTACT

OBȚINE A DOUA OPINIE MEDICALĂ!

©2020 by Tuncay OZTURK

All rights reserved.