Cardiologie Turcia | Tratament complex | Cele mai performante tehnologii
OBȚINE ACUM A DOUA OPINIE MEDICALĂ DE LA SPECIALIȘTII DIN TURCIA!

CENTRUL DE OBEZITATE

CE ESTE CHIRURGIA OBEZITĂȚII?

 

Obezitatea chirurgicală depinde în principal de două principii: scăderea volumului stomacului și / sau "malabsorbția", adică prevenirea absorbției alimentelor în anumite etape. Aceste operații sunt de salvare a vieții atunci când sunt efectuate pe pacientul potrivit la momentul potrivit.

 

PENTRU CINE ESTE CHIRURGIA OBEZITĂȚII POTRIVITĂ?

 

Obezitatea chirurgicală este sugerată pentru pacienții cu indicele de masă corporală de 35+, care nu pot pierde în greutate cu programe precum controlul nutriției, exerciții fizice sau terapii medicală.

 

Este, de asemenea, recomandată pentru pacienții cu indice de masă corporală de peste 30, care suferă hipertensiune arterială, diabet și apneea de somn, afectând în mod negativ calitatea vieții. Decizia privind tipul de operațiune pe care trebuie să o îndeplinească se face după diferite examinări și observații făcute de specialiști.

 

Se recomandă ca femeile fertile care intenționează să aibă un copil în viitorul apropiat să consulte medicii înainte de a face acest lucru, deoarece sarcina nu este recomandată în primele douăzeci și patru de luni de la intervenția chirurgicală a obezității.

13+

ANI DE EXPERIENȚĂ

15.000+

PACIENȚI INTERNAȚIONALI

PACIENȚI MULȚUMIȚI

METODE 100% EFICIENTE

BANDA GASTRICĂ

Frecvent cunoscută sub numele de "clemă de stomac", metoda reglabilă a benzii de silicon gastrice implică inserarea unei benzi în jurul stomacului imediat sub locul unde se îmbină esofagul și stomacul, volumul stomacului fiind redus. Membrana interioară a benzii ar putea fi asemănătoare cu un balon sau cu un pneu de bicicletă. Acest balon este conectat la un port subdermic cu un tub fin. La aproximativ o lună după operație, banda se umflă treptat prin port cu injecții serice.

 

MÂNECA GASTRICĂ

De asemenea, cunoscută sub numele de "gastrectomie manșon", reducerea stomacului implică reducerea volumului stomacal. Pentru a realiza acest lucru, partea stomacului care secretă hormonul foametei, este îndepărtată chirurgical. Pacientul nu va necesita suplimente de vitamine sau minerale, deoarece substanțele nutritive continuă să fie absorbite de stomac.

 

BYPASS GASTRIC

Operația de bypass gastric este o procedură chirurgicală care implică traversarea unei secțiuni mari a stomacului și crearea unei pungi mici de stomac pentru digestie, înainte ca intestinul subțire să fie rearanjat pentru a se conecta la ambele. Ca și în cazul altor tipuri de intervenții chirurgicale pentru obezitate, acest tip de intervenție chirurgicală reduce volumul stomacului, dar are și scopul de a traversa o parte din intestine, astfel încât o parte din nutrienți să fie eliminată fără a fi absorbită. .

POSTOPERATORIU

Metodele efectuate pentru chirurgia obezității se realizează prin utilizarea tehnicilor de chirurgie laparoscopică sau robotică, cu incizii mici. Pacienții se reîntorc în viața lor de zi cu zi într-un timp foarte scurt și se adaptează la noile diete monitorizate de specialiști în metabolism și dieteticieni.

După intervenția chirurgicală, pacienții se vor simți plini, consumând doar cantități mici, iar în timp acest sentiment de senzație de plin se va transforma în pierderea apetitului, cantitatea totală de alimente ingerate scăzând semnificativ. 

Spitale din Turcia

CONTACT

OBȚINE A DOUA OPINIE MEDICALĂ!

©2020 by Tuncay OZTURK

All rights reserved.