Cardiologie Turcia | Tratament complex | Cele mai performante tehnologii
OBȚINE ACUM A DOUA OPINIE MEDICALĂ DE LA SPECIALIȘTII DIN TURCIA!

UROLOGIE

Departamentul de Urologie este format din medici şi personal calificat cu experienţă vastă în domeniu. Utilizând tehnologie de ultimă generaţie şi colaborând cu alte departamente, reuşim să furnizăm cele mai avansate şi eficiente servicii de diagnoză şi tratament, atât pentru adulţi cât şi pentru copii, în toate sub-unitățile din cadrul departamentului de urologie.

 

Medicii noștri nu au doar experienţa necesară în servicii medicale clinice, ci au şi cunoştinţe aprofundate în ştiinţele cercetării clinice. Datorită acestui fapt, majoritatea se implică în cercetare şi joacă un rol de top în domeniul urologiei.

În secțiile noastre de urologie, se oferă servicii de control, diagnostic și tratament urologic de înaltă calitate adulților și pacienților pediatri cu un personal medical dinamic care urmărește îndeaproape evoluțiile. Medicii secției de urologie se angajează să ofere servicii de urologie în mod competent, folosindu-și experiența și cunoștințele clinice bazate pe studii și cercetări științifice.

13+

ANI DE EXPERIENȚĂ

15.000+

PACIENȚI INTERNAȚIONALI

PACIENȚI MULȚUMIȚI

TERAPII MODERNE

În afara operațiilor de rutină, cum ar fi operații TUR pentru prostată și vezică urinară, operații invazive și non-invazive pentru pietre, spitalele noastre sunt centre de top în urologie datorită serviciilor medicale intensive în operații de cancer urologic, operații de urologie pediatrică, urodinamică și disfuncții sexuale masculine.

Sunt folosite terapii moderne medicale și chirurgicale în afecțiunile urinare cauzate de mărirea prostatei. În plus, sunt realizate studii complexe în domenii referitoare la sănătatea prostatei, cum ar fi scanarea cancerului de prostată și tratamentul infecției prostatei.

În secțiile noastre de urologie, toate metodele chirurgicale și medicale contemporane sunt utilizate în tratamentul cazurilor de cancer urologic. În plus, alte operații de oncologie urologică, cum ar fi cancerul renal și testicular, sunt realizate de o echipă specializată de chirurgie urologică cu sprijinul serviciilor de anestezie și terapie intensivă. În unele cazuri de cancer urologic, opțiunile de tratament sunt prezentate pacienților în coordonare cu unitățile medicale de oncologie și radioterapie.

AFECȚIUNI SPECIFICE

Unitatea de urodinamică oferă o examinare detaliată în vederea diagnosticării problemelor legate de incontinență și a problemelor urinare care pot apărea la orice vârstă la bărbați și femei. Metodele urodinamice și uroradiologice moderne sunt folosite în diagnosticarea și monitorizarea oricăror probleme de incontinență la adulți și copii, incluzând, de exemplu, urinarea nocturnă la copii sau tulburări de incontinență la femei și, de asemenea, la pacienții cu mielodisplazie.

Tratamentul problemelor de erecție și ejaculare la bărbați, numite disfuncție erectilă, și cel al infertilității masculine sunt planificate și efectuate în cooperare cu alte specialități medicale, folosind capacități de examinare, diagnostic și tratament.

Urologia pediatrică se ocupă cu diagnosticul și tratamentul bolilor congenitale sau dobândite ale sistemului urinar și genital care pot fi observate în etapa prenatală, la nou-născuți și în etapele ulterioare. Printre aceste boli se numără hidrocel sau chisturi ale cordonului spermatic, testicule necoborâte, circumcizie, afecțiuni urgente ale testiculului și vezicii urinare. 

CENTRELE NOASTRE

Centrele noastre sunt unele dintre centrele de renume mondial în ceea ce privește experiența și rezultatele remarcabile în tratamentul afecțiunilor urologice. Echipa noastră de specialiști vă stă la dispoziție cu cele mai avansate tehnologii pentru rezolvarea problemelor dumneavoastră de sănătate. 

Spitale din Turcia

CONTACT

OBȚINE A DOUA OPINIE MEDICALĂ!

©2020 by Tuncay OZTURK

All rights reserved.