Spitale din Turcia by Tuncay Ozturk | Bucuresti | Chirurgie toracică

Centrul de chirurgie toracică oferă îngrijiri cuprinzătoare pentru pacienții adulți și copii și adolescenți din întreaga lume cu cele mai recente tehnici de diagnosticare și metode de tratament.

 

Centrul de chirurgie toracică este dedicat pentru a oferi o gamă largă de servicii chirurgicale pentru diagnosticarea și tratamentul problemelor complexe ale pieptului, inclusiv plămânii și esofagului. Chirurgii toracici îmbrățișează o abordare multidisciplinară, colaborând cu specialiști în oncologie și radiologie.

 

Unele dintre procedurile / intervențiile chirurgicale efectuate cel mai frecvent la spitalele noastre includ:

 

1. PLĂMÂNI: Operații care implică rezecție, reconstrucție, reparație și biopsie a plămânului.

 

2. Operațiuni care implică peretele toracic, inclusiv rezecția și reconstrucția pentru neoplasme, toracoplastia și repararea pectus excavatum și pectus carinatum și alte deformații ale peretelui toracic, precum și gestionarea instabilității traumatice a peretelui toracic.

 

3. CĂI RESPIRATORII: Operații care implică rezecția, reconstrucția și repararea traheei și bronhiilor pentru neoplasme, stricturi și traume. Operații necesare pentru controlul căilor respiratorii, incluzând traheostomia, intubația traheală și procedurile endoluminale.

 

4. DIAFRAGMA: Operații care implică rezecția, reconstrucția și repararea diafragmei.

 

5. MEDIASTIN: Operații care implică mediastinul, inclusiv biopsia și rezecția neoplasmelor, drenajul infecțiilor, limfadenectomia mediastinală, mediastinotomia și mediastinoscopia.

 

6. PERICARD: Operații ale pericardului care implică rezecție, reconstrucție și drenaj.

 

7. ENDOSCOPIE: Proceduri endoscopice care utilizează atât domeniile flexibile și rigide, cât și instrumentația arborelui traheobronchial și a esofagului.

 

8. NODURI LIMFATICE: Operații pentru biopsia ganglionilor limfatici cervicali, mediastinali și axilari.

 

9. Hiperhidroză: Operații asupra nervilor simpatici toracici.

 

10. PRIZĂ TORACICĂ: Operațiuni pentru corectarea anomaliilor prizei toracice.

 

11. PLEURA: Operațiuni de gestionare a mezoteliomului pleural, probleme ale spațiului pleural, incluzând toracocenteza, toracostomia tubului, manevrarea pleurelului pleural, administrarea pneumotoraxului, pleurectomia, decorticarea și drenajul și rezecția empiemului.

 

12.EMFIZEM: Operații pentru corecții funcționale și complicații ale emfizemului.

 

13.TRAUME: Operații pentru leziuni traumatice ale toracelui sau ale organelor din piept și ale sechelelor acestora.

Chirurgie minim invazivă (VATS) pentru cancerul pulmonar în stadiu precoce

 

Tratamentul cancerului pulmonar poate fi curativ pentru stadiul incipient al bolii. Tratamentul cel mai potrivit pentru cancerul pulmonar este obținut printr-o investigație amplă a pacientului de către un consiliu care conține medici cu experiență, cum ar fi un oncolog medical, oncolog de radiații, medic de piept, chirurg toracic, radiolog, patolog și specialist în medicină nucleară. Când investigațiile arată că intervenția chirurgicală va vindeca boala, operația este efectuată de către chirurgii cu experiență în tratamentul cancerului pulmonar. În Divizia de Chirurgie Toracică, chirurgia toracică asistată video (VATS) minim invazivă este efectuată pentru cancerul pulmonar în stadiu precoce.

CHIRURGIE TORACICĂ​​

Spitale din Turcia

CONTACT

OBȚINE A DOUA OPINIE MEDICALĂ!

©2020 by Tuncay OZTURK

All rights reserved.