Spitale din Turcia by Tuncay Ozturk | Bucuresti | Chirurgie generală

Clinica noastră de Chirurgie Generală a fost formată de medici experimentați, acordând o importanță considerabilă subdomeniilor. A fost luată în considerare includerea acelor ramuri care reprezintă cele mai frecvent întâlnite boli chirurgicale la nivel național.

 

Chirurgie gastro-intestinală

 

Tratamentul bolilor chirurgicale ale stomacului și intestinelor a făcut progrese mari în ceea ce privește îmbunătățirea tehnicilor chirurgicale endoscopice și laparoscopice. Clinica noastră de Chirurgie Generală este deosebit de experimentată în diagnosticul precoce și în tratamentul chirurgical endoscopic și laparoscopic al bolilor de colon.

 

Chirurgia ficatului, pancreasului și a ductului biliar

 

Evoluțiile recente în tratamentele oncologice ne prezintă noi oportunități în tratamentul tumorilor hepatice și pancreatice. În afară de chirurgii cu experiență în aceste proceduri, centrul multidisciplinar stabilit cu radiologi interventionali, endoscopi și specialiști în oncologie prezintă întreaga țară o nouă oportunitate în tratamentul bolilor hepatice și pancreatice.

 

Chirurgia mamară

 

Clinica mamară va servi pacienților într-o structură unitară cu camere policlinice, camere de intervenție și recuperare minoră, camere de mamografie și ultrasonografie. Serviciile de asistență medicală sunt furnizate sub îndrumarea comitetului pentru tumori, alcătuit din specialiști în domeniile: chirurgie generală, radiologie, patologie, oncologie medicală și radiații. Ca urmare a integrității fizice și a colaborării cu medicii, pacienții au o șansă de diagnosticare și tratament, fără a fi nevoiți să schimbe locațiile.

 

Chirurgia tiroidiană

 

În afară de intervențiile chirurgicale, tratamentul pacienților tiroidieni necesită participarea specialiștilor din domeniile endocrinologiei și medicinei nucleare. Pacienții din Clinica de Tiroidă din spitalul nostru primesc tratament în conformitate cu protocoalele elaborate de specialiști cu experiență în cele trei ramuri.

 

Grupul de chirurgie generală a fost organizat pentru a asigura examinarea și tratamentul pacienților din spitalele, centrele medicale și centrele de ambulatoriu. Serviciile de ambulatoriu, ambulatoriu și de urgență sunt oferite 24 de ore din 24.

 

Misiunea unității este de a furniza un serviciu de încredere, prietenos, calificat, fiabil, fără leziuni medicale. În toate practicile chirurgicale clinice, incluzând în principal intervenții chirurgicale minimale invazive (chirurgie laparoscopică - fără sânge) și chirurgie de urgență, devenirea unui centru de atracție în Istanbul a fost adoptată ca obiectiv al unității.

 

În cadrul ședințelor regulate de instruire organizate în fiecare săptămână, se evaluează operațiunile care au fost sau urmează să fie desfășurate. La aceste întâlniri, se creează, de asemenea, linii directoare în colaborare cu unitățile relevante pentru a se ajunge la un consens în practicile clinice. Sunt organizate conferințe și panouri, care implică lectori în grup și invitați și, prin urmare, are loc un schimb de informații între colegii din diferite grupuri. În mod periodic, se organizează întâlniri cu companiile industriale din acest sector pentru a introduce noi produse și se creează platforme în care sunt discutate aspecte reale.

 

Datorită profunzimii specialității din diferite domenii de interes, aplicațiile de pionier sunt efectuate în chirurgia minimă invazivă, în special în chirurgia de urgență și chirurgia endocrină (sân, glandă tiroidiană și cortex suprarenalian), precum și în chirurgia tractului gastro-intestinal (sistemul digestiv) hepatopancreaticobiliară (ficat, pancreas și tract biliar). Centrul este pe cale de a deveni un punct de referință în chirurgia herniei și în ultimii ani a efectuat numeroase operații laparoscopice pentru hernie (chirurgie fără sânge).

 

Toate intervențiile în afecțiunile colonului și rectului (intestinului gros) se desfășoară utilizând tehnologiile de vârf. În special, o gamă largă de terapii sunt oferite oamenilor noștri în bolile din regiunea anală, cum ar fi hemoroizii, fistulele și fisurile.

 

Utilizăm examinări radiologice (radiografie, ecografie, tomografie computerizată, rezonanță magnetică, angiografie, colangiografie), endoscopie și metode de biopsie percutanată, în coordonare cu specialiștii relevanți pentru a obține date pentru planificarea îngrijirii și tratamentul pacienților.

 

Mai jos sunt grupurile de boli care sunt examinate, diagnosticate și tratate de Departamentul de Chirurgie Generală:

 

 • Boli ale glandei tiroide (goiter, hipertiroidism)

 • Cancerul de sân și bolile benigne ale sânului

 • Cancerul esofagian și bolile benigne

 • Cancer la stomac

 • Afecțiuni chirurgicale ale intestinului subțire, obstrucții intestinale;

 • Colon - rectal tumori, boli inflamatorii

 • Anomalii anorectale: Tumori, hemoroizi, fisuri anale, fistule

 • Tulburări maligne și benigne, chisturi hepatice

 • Icterul obstructiv

 • Vezicule vezicale vezicale și ale tractului biliar și tumori

 • Chisturile și tumorile pancreatice

 • Pancreatită acută și cronică

 • Bolile chirurgicale ale splnei

 • Herniile abdominale ale pereților și ale coloanei vertebrale, herniile postoperatorii

 • Diverse infecții ale țesuturilor moi

 • Traume și chirurgie de urgență

Spitale din Turcia

Contact

OBȚINE A DOUA OPINIE MEDICALĂ!

©2020 by Tuncay OZTURK

All rights reserved.