facebook-domain-verification=sx2zo3lozm3qj7f8xk6hpyx9t76a42 Spitale din Turcia by Tuncay Ozturk | Chirurgia estetica si plastica

CHIRURGIE ESTETICA SI PLASTICA

Tratamentele cosmetice si de chirurgie plastica necesita luarea de decizii in cunostinta de cauza. Echipa noastra este gata sa va asiste in luarea deciziei privind interventia chirurgicala sau diferite alte alternative disponibile si potrivite pentru dumneavoastra. Suntem dedicati asigurarii satisfactiei dumneavoastra prin rezultatele obtinute, avand ca efect cresterea respectului de sine, increderii sociale si calitatii vietii.

 

Departamentele noastre de Chirurgie estetica, plastica si reconstructiva sunt dotate cu tehnologie de ultima ora si dedicate excelentei clinice, confortului si sigurantei pacientului. Echipele noastre de doctori sunt printre cele mai bine calificate si primele care adopta cele mai avansate si sigure tehnici.

 

Serviciul este asigurat 24 de ore din 24 prin Sectiile de urgenta unde echipe multispecializate trateaza taieturi, fracturi, arsuri faciale, amputatii de mana si deget, dislocarea articulatiei barbiei, leziuni vasculare, ale tendoanelor si nervilor.

© 2019 by Tuncay OZTURK. 

SUNAȚI ACUM: 0799 767 476

Strada Grigore Mora 19 

București, România

OBȚINE A DOUA OPINIE MEDICALĂ!