Spitale din Turcia by Tuncay Ozturk | Bucuresti | Chirurgie robotică

CENTRUL DE CHIRURGIE ROBOTICĂ

Tehnologia avansată la Centrele de Chirurgie Robotică, și anume "Sistemul de Chirurgie Robotică Da Vinci" este folosit de echipe de specialiști specializați în domeniul lor. Acest sistem permite chirurgului să efectueze operația chirurgicală cu o minimă incizie, în timp ce utilizează imaginile sale tridimensionale precise și capacitățile avansate de mișcare tehnologică. Zonele de servicii sunt după cum urmează;

 

Robotica chirurgicală în bolile cardiovasculare

Printre aceste intervenții chirurgicale sunt; prolapsul valvelor mitrale, operațiile de by-pass coronarian (în special pentru schimbarea venelor pe suprafața frontală), tulburările de ritm, repararea supapei drepte, repararea orificiilor și problemele atriului drept și stâng.

 

Robotica chirurgicală în chirurgia generală

 

Robotică chirurgie colorectală; da Vinci se utilizează în tratamentul chirurgical al multor boli colorectale, incluzând cancerele colorectale (cancerul de colon și rect), diverticulul și bolile inflamatorii ale intestinului. În special în chirurgia rectului, se asigură că nervii adiacenți zonei chirurgiei sunt protejați.

 

Sistemul de chirurgie robotică facilitează operația chirurgicală aplicată pacienților cu obezitate, reducând în același timp timpul de recuperare pentru a reveni la viața de zi cu zi. Printre operațiile de obezitate efectuate cu da Vinci, operațiile de by-pass gastric ocupă primul loc, care sunt, de asemenea, considerate standardul de aur în chirurgia obezității. Această metodă nu numai că permite reducerea stomacului, dar de asemenea dezactivează o anumită parte a intestinului și, prin urmare, reduce absorbția consumului de alimente.

 

Robotica chirurgicală în ginecologie

 

În chirurgia ginecologică, operațiile de cancer, histerectomia, îndepărtarea miomului cu diametre mari și intervenții chirurgicale importante precum cele menționate mai sus pot fi efectuate cu succes prin metoda da Vinci, care se aplică începând cu anul 2005.

 

Robotica chirurgicală în otorinolaringologie

 

Printre domeniile pe care da Vinci le utilizează în prezent cu succes sunt chirurgia otorinolaringologică și chirurgia capului și gâtului. Această metodă este denumită și TORS (Transoral Robotic Surgery) și oferă posibilitatea de a scoate tumori maligne sau benigne din gură, laringe (gât), limba și amigdalele.

 

Robotica chirurgicală în bolile tiroidiene

 

Operațiile pe glandele tiroide, care sunt situate pe ambele părți ale traheei, pot fi iritante pentru unii pacienți dintr-o perspectivă estetică, deoarece părăsesc cicatricele pe gât. Cu da Vinci, care intră din axilă, tiroida este atinsă la gât și, în afară de îndepărtarea gâtilor foarte mari, este posibilă efectuarea aproape a tuturor operațiilor tiroidiene.

 

Robotica chirurgicală în urologie

 

Printre domeniile în care sistemele de chirurgie robotică sunt utilizate în mod obișnuit, urologia este prima. În multe dintre țările dezvoltate din întreaga lume, chirurgii preferă da Vinci pentru o serie de operații urologice, inclusiv prostatectomia radicală (îndepărtarea prostatei).

 

©2019 by Tuncay OZTURK. 

SUNAȚI ACUM: 0799 767 476

ADRESA: Str. Grigore Mora 19 

București, România

OBȚINE A DOUA OPINIE MEDICALĂ!