13+

ANI DE EXPERIENȚĂ

15.000+

PACIENȚI INTERNAȚIONALI

%100

PACIENȚI MULȚUMIȚI

 

CONSULTAȚII GRATUITE DE LA 

SPECIALIŞTII CLINICII ANADOLU

Doriți să primiți o a doua opinie medicală, complet gratuită, de la medicii din Anadolu? Tot ceea ce trebuie să faceți este să păstrați contactul cu echipa noastră de profesioniști. Când vom primi documentele  dumneavoastră medicale, echipa noastră le va traduce  și trimite către cei mai buni specialiști din Anadolu pentru cazul dumneavoastră. Vă vom informa imediat ce avem rezultatele consultației pentru analizele dumneavoastră. Ne ocupăm de aceste procese complet gratuit, numai pentru bunăstarea dumneavoastră. Nu așteptati; obtineți a doua opinie medicală complet gratuită de la clinica Anadolu acum!

SERVICII DE ASISTENȚĂ PREMIUM

IN ANADOLU

CE VEȚI FACE DUPĂ CE AJUNGEȚI ÎN TURCIA?

Sunteți în altă țară acum. Va temeți că nu veți putea găsi spitalul sau că nu veți ajunge la timp pentru programare? Nu aveți niciun motiv de îngrijorare! Echipa noastră vă va aștepta la aeroport și veți fi transferat la spital sau la hotel. Nu numai atât, însă dacă veți fi cazat la un hotel, veți avea mereu la dispoziție un șofer care să vă asigure transportul de la spital la hotel, și invers. 

CUM VEȚI COMUNICA?

O țară nouă, o limbă orientală. Cum veți comunica cu doctorii de ? Nimic mai simplu! Vă punem la dispoziție un translator român, astfel încât comunicarea să fie una eficientă, fluidă, și percepută corect. Ne asigurăm că nimic nu va rămâne neclar și că veți fi constant informați despre starea dumneavoastră de sănătate.

BILETELE DE AVION ȘI 

REZERVAREA HOTELULUI

CUM POT GĂSI CEL MAI POTRIVIT HOTEL PENTRU NEVOILE MELE?

În ceea ce privește rezervarea hotelului, echipa noastră vă va fi și de această dată la dispoziție. Vă oferim cele mai accesibile locații pentru hoteluri, în imediata apropiere a spitalului, la prețuri preferențiale pentru toți pacienții noștri. De asemenea, vă vom ajuta cu rezervarea camerei la hotel. Tot ceea ce ne dorim este să nu vă simtiți constrâns de detaliile proceselor preparatorii, pentru a vă putea bucura de cea mai relaxantă și completă experiență. Lăsați pregătirile în seama noastră!

SERVICIILE SPITALULUI ANADOLU

TRATAREA CANCERULUI (ONCOLOGIE)
ORTOPEDIE ȘI MEDICINĂ SPORTIVĂ
CHIRURGIE
ESTETICĂ ȘI
PLASTICĂ
TRANSPLANT DE PĂR
SĂNĂTATEA SÂNILOR
CONTROL COMPLET
FERTILIZARE IN VITRO

NEUROLOGIE ȘI NEUROCHIRURGIE

CONSULTAȚII ONCOLOGICE  GRATUITE ÎN BUCURESTI

DE CE SĂ ALEGEȚI SPITALUL ANADOLU?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori, având o relație profesională de excepție cu aceștia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, locuri de cazare sigure și rezolvăm orice problemă ar putea apărea. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim!

La nivelul României, suntem reprezentanții direcți ai spitalului Anadolu. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește oncologia, neurochirurgia, ortopedia, chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră o varietate de vorbitori de limba română, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării. 

 

PROGRAM:

Luni - Vineri: 9.00 - 19.00;

Sâmbătă: 9.00 - 16.00;

Duminică: Închis;

Grigore Mora, nr. 19, București, România

0799 767 476

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
Spitale din Turcia

CONTACT

OBȚINE A DOUA OPINIE MEDICALĂ!

©2020 by Tuncay OZTURK

All rights reserved.